Дървен пъзел "Зъбчати колела"

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59854
+ -
48,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения пъзел"Зъбчати колела"

 

Дървеният пъзел Зъбчати колела представлява дървена платформа с 11 фиксирани оси. На тях са нанизани 11 дървени диска с различен диаметър и назъбени краища.Зъбчатите колела са в 2 размера.Силуетите им са маркирани върху дъската с бял контур. Детето хваща дръжката на големия жълт диск и върти в двете посоки.Ако правилно са поставени големите и малки фигури,посредством  червеното топченце  завъртаме едновременно всички зъбчати колела.

Пъзелът Зъбчати колела е универсално пособие. С него децата научават цветовете с техните нюанси, ще научат названията им и визуално ще ги различават, ще сравняват различните големини на елементите, като се опитват да ги вгнездяват върху  белия контур.  Детето подбира за всеки очертан контур зъбно колело със съответния размер. С тази игра се развива зрително-моторната координация и се подготвя ръката за писане. 

Играта с дървения пъзел "Зъбчати колелела" помага за развитие на фината и грубата моторика, за придобиване на умения за обединяване на предмети по определен признак (цвят, големина), за регулиране на движенията, като завъртат наляво или надясно зъбните колела. Така постепенно децата се подготвят за по-сложни упражнения със сензорните материали, както и за работа с математически и писмени упражнения.

 

Дървените зъбчати колела притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървената играчка "Зъбчати колела":

 

 

300х300х24мм

Тегло: 0,94 кг.

 

 

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

 

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!