Детски дървени играчки от 3 до 5 годишна възраст

Играчки за деца от 3 до 5 години

Хлапетата в предучилищна възраст и детските градини задържат вниманието си върху едно нещо за по-дълго време. Те обикновено говорят много и задават много въпроси. Малчуганите обичат да експериментират с нещата и с техните все още възникващи физически умения. Три и пет годишните играят с приятели - и не обичат да губят! Те могат да се редуват. Това прави възможно споделянето на една играчка от две или повече деца на възраст между 3 и 5 години.

Подарете на мъника занимателна игра, която е едновременно забавна и образователна, като разгледате нашата колекция от предложения. Ограничихме огромния си избор от игри, пъзели, книги и други до онези, които са най-предпочитани и подходящи за тази възрастова група. Когато избирате от нас, със сигурност ще намерите нещо, което всяко малко момиче или момче ще хареса.

Прочети още

Играчки за 3 годишни деца

Тригодишните обожават да играят с предмети или на игри, в които използват придобитите способности и знания. Същевременно те харесват всичко, което им помага да научат и усвоят нови неща. На 3-годишна възраст тяхната реч е достатъчно развита и осъзната, за да Ви кажат какво им харесва и какво не. В също от време са все ще твърде малки и не могат да обясняват какво точно желаят.

Ние ще Ви кажем какви играчки за деца на 3 години да купите!

Тригодишните обичат да намират решения на проблеми. Дори си измислят свои собствени, ако е необходимо. Поради тази причини пъзели, лабиринти и сортиращи кубове за удачни за тях, защото са страхотна възможност да изследват, създават и разгадават нещата. Детето ще се забавлява и ще насочи цялото си внимание към предизвикателството поставено пред него.

Играчки за деца на 4 години

Четиригодишните са очарователни! Те казват всичко на глас, което се сеят, в момента в който се сетят. Това е толкова страхотна възраст, пълна с учудване и вълнение. Четиригодишните попиват всичко около себе си - от научаване на нови думи до овладяване на ежедневни задачи като закопчаване на цип. Playsense има изчерпателен списък с играчки за деца на 4 години, ако търсите подходящия подарък или изненада.

Купете от нас:

  • Пъзели;

  • Конструктори;

  • Форми за сортиране по цвят, форма и размер

  • Лабиринти;

  • Детски книжки.

Играчки за деца на 5 години

Нашите клиенти определят следните предложения като най-добрите за деца на 5 години. Вместо да разчитаме на неясни препоръки от производителя за възрастта, ние питаме всеки клиент, за предпочитанията на крайния потребител - малугана. Успяхме да изградим много точни възрастови оценки за повечето от нашите продукти, използвайки тези отговори. Убедени сме, че при нас ще намерите правилното пособие за игра за свето 5-годишно хлапе.

За него разполагаме с:

  • Конструктори с много части за изграждане на сложни конструкции, 

  • Колички за бутане;

  • Кукли и фигурки на животни;

  • Дървени кончета и триколки.

Детски играчки за момичета и момчета от 3 до 5 години

Първите 7, както казват, са от изключително значение за правилното развитие на Вашето мъниче. Стимулирайте го да мисли и учи с желание, като превърнете процеса за него в забавна игра. Дайте му възможно за най-доброто начало в живота с нашата невероятна гама.

Playsense Ви предлага възможност да закупите различни образователни, занимателни и развлекателни дървени пособия и игри. Те са подходящи както за момичета, така и за момчета от 3 до 5 годишна възраст. Пазарувайте подаръци за рожден ден или други празнични поводи от нашия сайт.

марки
Подреди по