Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст

Играчки за деца от 1 до 3 години

Търсите подарък за дете между 1 и 3 годишна възраст? Най-добрите детски играчки за тази възрастова група са онези, които са създадени да стимулират въображението и да подхранват творчеството. Нашите предложения дават на детето възможност да играе по безброй начини с един предмет. Те са по-добри от тези на батерии, които са ограничени до изпълнението на само една функция.

Изберете от богатата селекция в Playsense, за да разпалите въображението и да стимулирате желанието за обучение и развитие у хлапето. Нашата продуктова гама е напълно безопасна за детското здраве, защото за изработката се използват безвредни бои, внимателно изшлайфани и заоблени форми. Всичко е толкова изящно и красиво, че и на Вас самите ще Ви се прииска да си поиграете.

Прочети още

Играчки за 1-годишни деца

Както знаем, едногодишните не могат да седят кротко на едно място за дълъг период от време. Това е така, защото те могат да се движат почти самостоятелно. Едногодишните имат стабилна походка и са способни да се изкачват по стъпала. Те обичат да им разказвате приказки, учат се да произнасят първите си думи и да играят до техни връстници.

Подходящи за 1-годишни са нашите книжки от дърво с илюстрации на животни или снимки на реални предмети. Друг вид страхотни детски играчки за деца на 1 годинка са дървени кукли, фигурки на животни и колички. Дървени кубчета, пъзели и конструктори от дърво стимулират въображението. Табла с елементи, които правят нещо като циферблати, ключове, копчета подобряват фината моторика на детските пръстчета.

Играчки за деца на 2 години

Двугодишните могат вече да говорят и учат нови думи изключително бързо. Те развиват и чувство за опасност, но независимо от това правят много физически „тестове“. Двугодишните скачат от високо, катерят се, висят на ръце, търкалят се, а понякога прибягват до груба игра. Те имат добър контрол върху ръцете и пръстите си и обичат да правят неща с малки предмети.

Най-добрите детски играчки за деца на 2 години които Ви предлагаме са:

  • Дървени пъзели с различен брой части, кубчета, които се сглобяват, фигурки за сортиране по размер, форма, цвят;
  • Дървени конструктори, с които да създават различни форми;
  • Дървени дъски за стена с подвижни бутони, стрелки и лостове, които да ги стимулират да стоят изправени;
  • Книжки с повече подробности, отколкото тези за по-малките.

Играчки за деца на 3 години

Най-добрите игри за 3-годишните са тези, в които прилагат придобитите умения и познания, като същевременно им помагат да разработят и овладеят нови. На тригодишна възраст те говорят с пълни изречения и по този начин са достатъчно способни, за да Ви уведомят дали им харесва нещо. В също от време са твърде малки, за да формулират какво точно искат.

Тригодишните са нетърпеливи да решават проблеми и ще си измислят свои собствени, ако е необходимо. Ето защо пъзелите, лабиринтите и дървените сортиращи кубове са перфектни за деца на 3 години. С тяхна помощ им давате възможност да изследват, създават и разгадават нещата. Малчуганът ще се забавлява и ще бъде изцяло погълнат от предизвикателството пред него.

Детски играчки за момичета и момчета от 1 до 3 години

Тези ранни месеци и години са едни от най-важните за развитието на Вашето мъниче. Накарайте ги да мислят и учат и им дайте възможно за най-доброто начало в живота с нашата невероятна гама.

Playsense Ви предлага възможност да закупите различни образователни, занимателни и развлекателни дървени пособия и игри. Те са подходящи както за момичета, така и за момчета на възраст от 1 до 3 години.

марки
Подреди по