Дървен дидактичен пъзел

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 58573
+ -
45,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървен пъзел

 

Този дървен пъзел с дидактични функции представлява платформа с 9 отвора и 18 на брой геометрични форми. Децата сглобяват отделните елементи чрез сортиране и групиране от единици, половини и третини. По своята същност пъзелът е игра за диференциране и подреждане на геометрични фигури по цвят и форма. С него се усъвършенства значително зрително-моторната координация, логическото и пространствено мислене. Дървеният дидактичен пъзел е от сензорните материали за визуално възприемане, както и за запознаване с геометричните фигури. Когато представяте тази играчка на детето, то вижда трансформацията на геометричните фигури, съотношението на техните форми и площи. Съветваме Ви първоначално малчуганът да опише с пръсти разноцветните форми и отделните им части. Така той се съсредоточава върху визуалното възприятие и тактилно усещане. Първо, поставете на килимчето кръг, квадрат или шестоъгълник. Покажете на мъника, че до тях може да съберете съответните две, а после и три части, и с тях да съставите същата фигура. На следващия етап разбъркайте частите и предложете самостоятелно съставяне на геометричните фигури и подреждането им в издълбаната форма от дървената платформа. Посредством тези дейности се развива концентрацията на вниманието, както и ориентацията в равнината и пространството. С тези достъпни упражнения, като подреждане на геометрични фигури от съставните им части, детето развива чувствителност към цвят, форма, пространство, размер. Неусетно, в забавна игра ще се разгърне умението на детето да анализира, да вижда закономерностите, ще получава трайни знания и увереност в собствените сили.

 

Дървен пъзел с отлично качествоНие от PlaySense предлагаме на клиентите си висококачествени играчки, за изработката, на които се използват само екологични и безопасни за детското здраве материали. За да бъдете сигурни в качеството този и всеки друг артикул в нашия магазин притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71. Това гарантира напълно безопасни занимания и дълги весели игри. Качеството да всеки продукт е отлично.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на дървеният дидактичен пъзел:

  • 245х245х30мм
  • Тегло: 0,8 кг.

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 гот 3 до 5 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!