Детски дървени играчки от 0 до 1 годишна възраст

Бебешки играчки

Нашите пособия за игра са напълно безопасни и съответстват на етапите на развитие и нововъзникващи способности на Вашето бебе. Малчуганите често са привлечени от предмети, които обикновено се намират у дома. Такива са картонени кутии, купички и капаци, капачки за бутилки и други „съкровища“, които децата на различна възраст използват по различен начин.

Прочети още

Когато избирате бебешки играчки за малчугани от различни възрасти, имайте предвид, че всяко едно се развива с индивидуално темпо. Елементите от един списък могат да бъдат добър избор за деца, които са по-малки или по-големи от препоръчваната възрастова група. Ние разполагаме с различни образователни, занимателни и развиващи бебешки игри.

Бебешки играчки за новородено и 6 месечно бебе

Бебетата обичат да гледат хората и да ги следват с очи. Обикновено новородените предпочитат лица и ярки цветове. Те са очаровани от това, което могат да направят ръцете и краката им, да вдигат главите си, да поставят нещата в устата си. Предмети, до които могат да достигнат, да държат, смучат, разклащат, вдигат шум са най-удачни за новородени и 6 месечни.

Подходящи играчки за новородено и 6 месечно са:

 • Дрънкалки, залъгалки, гумени фигурки за стискане и дъвчене, меки кукли, топки и книжки с твърди корици.
 • Неща за слушане - книги с детски стихчета и стихотворения, както и записи на приспивни песни.
 • Изображения за разглеждане - снимки на лица, които се окачват, за да може бебето да ги види, и нечупливи огледала.

Дървени бебешки играчки за деца от 7 до 12 месеца

По-големите, от 7 до 12 месечна възраст, са вече подвижни. Те могат да се преобръщат, седят, пълзят, лазят, да се наем сами и да се изправят. Децата на тази възраст разбират собствените си имена и други често срещани думи. Те са способни да идентифицират части на тялото, да намират скрити предмети и да поставят неща в и извън контейнерите.

Подходящи дървени бебешки играчки от 7 до 12 месечна възраст са:

 • Неща, с които да си играят, - бебешки кукли, пластмасови и дървени превозни средства с колела и гумени фигурки за баня.
 • Предмети за хвърляне и нареждане - пластмасови купички, големи мъниста, топки, конструктори и дървени кубчета.
 • Неща, с които да използват “големите” си мускули - големи топки, предмети за бутане и теглене, предмети, по които са се катерят и пълзят.
Играчки за деца на 1 годинка

Едногодишните са много подвижни и са в непрекъснато движение - не седят на едно място за дълго време. Обикновено те могат да ходят стабилно и дори да се изкачват по стълби. Едногодишните се радват на истории, казват първите си думи и могат да играят до други деца, но не взаимно. Те обичат да експериментират, но имат нужда от възрастни, за да ги пазят в безопасност.

За децата на 1 годинка са превъзходни:

 • Настолни книжки с прости илюстрации или снимки на реални предмети.
 • Записи с песни, рими, прости истории и снимки.
 • Кукли, животни и „реалистични“ превозни средства от дърво.
 • Дървени кубчета и пъзели, конструктори от дърво.
 • Табло с елементи, които правят нещо (циферблати, ключове, копчета), дървена дъска на Сеген, както и големи и малки топки.

Бебешки дървени играчки от Playsense

При нас ще намерите всякакви превъзходни бебешки дървени колички, пъзели, дрънкалки, кубчета, влакчета, музикални, образователни, занимателни, развиващи различни умения у децата игри. Всички те са безопасни, без остри ръбове и трески, боядисани с нетоксична, безоловна боя, устойчив на разрушаване и се почистват лесно.

Не забравяйте също, че ВИЕ сте най-добрият учител на Вашето бебе. Взаимодействието Ви с него е по-ценно от всичко останало. Не разменяйте качественото време на бебето за игра с мама или татко, с други заместители. Говорете с него, докато то играе и изследва нови неща, и наблюдавайте как се засилва връзката помежду Ви.

марки
Подреди по