Музикален пъзел от дърво - Превозни средства

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51274
+ -
49,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на музикален пъзел от дърво

 

Едно от първите неща, свързани с развитието на речта при малките, са звуците. Тяхната любима игра е „Как прави превозното средство?“. Чрез тази шпертплатова дъска, в която са издълбани леглата на седем превозни средства, ние запознаваме  децата със звуците на изобразените превозни средства .Фигурите се захващат с удобна дръжка. При правилното затваряне на фигурата се чува характерен звук, който издава съответното превозно средство. Превозните средства от пъзела са: Самолет, Полицейска кола, Пожарна кола, Линейка, Мотор, Кораб и Локомотив. 

 

Като слушате звученето, имитирайте с детето различните превозни средства. То още и ненавършило година ще се опитва да подражава и отговаря на познати звуци, ще се вслушва в интонацията ви. Детето ще разглежда с интерес различните превозни средства, ще ги изважда, посредсвом дървеното топче и самостоятелно ще опитва да ги вгнездявя в издълбаното легло със същата картинка, за да чуе съответния звук. С тази игра не само правим стъпки към речта, но развиваме двигателните умения и научаваме различните превозни средства. Електрическата система в пъзела е плътно затворена и безопасна за детето.

 

Целта на упражнението в подреждането на дървени пъзели е детето да може да се ориентира, да анализира и съпоставя. Дава простор на детското въображение, като създава възможност за анализ на взаимоотношенията на човека и различните видове транспорт.

 

Музикалният пъзел с дървени превозни средства способства развитието на фината моторика на пръстите. Той е и помагало за речевото развитие на детето.

 

Използват се две батерии ААА. Към пъзела не са включени батерии.

 

Подходящ продукт за 18м.

 

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул. "Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Размер на Музикален пъзел от дърво:

 

300х225х33мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!