Дървени колички

Дървени колички играчки - идеалното решение за вашето дете

Нуждата на детето да се движи се появява още в първите месеци, когато то за първи път забележи света наоколо и прояви интерес към всички налични изкушения.

Колата е един от първите обекти, в който новороденото ще се озове и сетивата му ще бъдат податливи на движенията, шумовете и променящото се пространство.

С напредване на възрастта, бебето все по-често ще се възхищава на постоянно движещите се предмети и ще изпитва нуждата да контролира собствените си движения по възможно най-ефективния и хармоничен начин.

Прочети още

Дървените колички с по-големи размери служат за пример на ритмично движение, а в периода на пропълзяване, и като опора за достигане на крайна цел. За периода преди пълзенето, дървените колички са любопитни и интересни благодарение на различната си структура и предназначение.

Сюжетно-ролевият аспект на играта с колички поставя детето във всякакви ситуации, като изисква от него иновативни решения, справяне с проблеми и овладяване на ситуации. Всяка дървена играчка има своята персоналност и може да обогати въображението и преживяването на детето ви. Количките могат да трансформират и развият всеки външен интерес на детето ви, като това ги прави уникални и многофункционални. Всяка плюшена играчка може да се реализира като пожарникар или полицай и, разбира се, всяка кукла или супергерой се нуждае от своя любим дървен автомобил.

Какво прави дървените колички играчки на Playsense различни?

Най-подходящия материал, от който може да бъде създаден този автомобил, е дървото. Не само заради добрия външен вид, въпреки че и това е от огромно значение, а и заради основните качества и компоненти на елемента.

Дървените играчки са внимателно и сигурно структурирани, така че да могат да бъдат избегнати всякакви счупвания. Това е изключително важно не само заради факта, че деца играят с тях, а и за основното предназначение на количките - да се движат постоянно. Механизмите им за движение са опростени, но абсолютно функционални. Изработката е фина, олекотена и прецизна. Детайлите на всеки автомобил и тяхната индивидуалност ще привлича вниманието на децата, като опознаването и идентифицирането на количките ще е допълнително, интересно предизвикателство. Това категоризиране на дървените мини автомобили е възможно благодарение на контрастните, ярки и чисти бои, с които са нарисувани количките.

Комбинацията от природен материал и симулирането на такъв важен аспект от живота на хората - движение с автомобил, следенето на правила и социалното разпределение на ролите, е нещото, което ще възпита у детето чувство за отговорност, обществена изявеност и увереност при изпълнението на задачи.

Дървените колички ще устоят на всяка сюжетно-ролева игра и на всеки сблъсък между различните идеи и тяхното реализиране. С липсата си на допълнителни стимули, като звук, светлина и натрапчив мирис, дървените колички дават възможност на всяко дете спокойно и фокусирано да създаде, развие и представи своя свят. Точно това представяне лесно подпомага неговото образователно осъзнаване и вербализиране на мисли, нужди, въпроси и проблеми. 

Висококачествени и лесно достъпни

Дървените колички на Viga Toys могат да бъдат открити в търговската мрежа в градовете София, Варна и Пловдив, както и онлайн в сайта на официалния, лицензиран вносител и дистрибутор - Playsense.

марки
Подреди по