Двулицева магнитна дъска VIGA

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56203
+ -
38,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената магнитна дъска

 

Магнитната дъска за писане и рисуване предоставя на децата възможност да получават информация за околното пространство чрез тактилни усещания и зрението.Необходими са цветни тебешири,магнитна дъска,магическа гъба,флумастер.Всички те са налични с дървената двулицева магнитна дъска.Докосвайки интересуващите го предмети,чрез сетивата детето се запознава с тях,запомня външния им вид,научава особеностите им.

Бялата страна на дървената магнитна дъска за деца е подходяща за редене на магнитни животни,превозни средства,  букви,цифри и други,както и за писане и рисуване. Има  стабилна дървена рамка, разноцветни тебешири, маркер и магическа гъбичка. В горния и край е монтирано шнурче.Важното  при нея е, че лесно се пренася от детето и с нея то може да работи навсякъде.

 

Как дървената магнитна дъска помага на вашето дете?

 

Заниманията по рисуване и писане върху детската магнитна дъска подготвят детето за овладяване писането с молива.Покажете му,че може да използва разноцветните тебешири или флумастера,а след това лесно да ги изтрива с гъба,за да направи друга рисунка.Упражненията за сетивата,които съпътстват фините движения на ръката ,са толкова привлекателни за детето,че то ги повтаря отново и отново.Когато се грижите пространството около детето да е запълнено с полезни развиващи се материали,каквито са дървената магнитна дъска и пособията към нея, Вие осигурявате най-подходящите средства за косвената подготовка на механизма за писане.

Детската пишещата ръка трябва да бъде способна да държи с пръстите си инструмент за писане,тебешир,молив или флумастер и да го насочва с лекота така,че да оставя отчетливи знаци.Заниманията с магнитната дъска за писане и рисуване подпомогат дедето в последващото правилно държане на молива,стимулират развитието на координацията око-ръка,развиват пространственото мислене,стимулират детската любознателност и творчество.

 

Дървената магнитна дъска за стена е подходяща за деца над 3 годишна възраст. 

 

Дървената дъска притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на дървената магнитна дъска:

 

420х300х15мм

Тегло: 1,2 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и "Играчки за стена".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!