Дървена играчка - Пожарна

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59674
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Дървена количка пожарна е изработена, така че да бъде удобна за хващане в детската ръчичка. Колата изработена изцяло от дърво в червен цвят с красив дизайн. С нея, ние имаме възможност да запознаем детето с функциите и приложението на пожарната кола. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

 

Дървената пожарната кола е в червен цвят със стълба отгоре. Тя превозва пожарникарите до мястото на пожара и им осигурява достъп до вода и друга техника.  Дървената детска играчка има подвижна стълба.

 

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тази пожарна в ранно детство дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Технически спецификации: 

 

Размери на продукта: 125х110х75мм

Тегло: 0,27 кг.

Дървената детска пожарна притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и „Дървени колички“.