Дървена къща VIGA - Ферма

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51618
+ -
70,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената къща ферма

 

Къщата от дърво е изработена от висококачествена дървесина. Тя се отваря на панти и може да се композира под всякакъв ъгъл. Закопчава се с метална катарама и има два шнура, с които може да се носи. Вътрешността на къщата е на два етажа и всичките и обитатели могат да бъдат поставени вътре,а отвън е изографисана с причудливи прозорчета и декорация. Фермерската постройка има и допълнителна вратичка, която е на метална панта и с ластично затваряне.  Фермата съдържа две дървени огради за оформяне на фермерския двор и десет фигури на животни, изработени от висококачествена дървесина/пате, крава, овчица, куче, конче, петле, фермер, две дървета и трактор/.

Фермерската игра е приключение. Вълнуваща е ,защото детето само реди композицията, така че да може да ръководи собствената си дървена ферма. Децата от всички възрасти се забавляват с различните дървени персонажи, като измислят разнообразни приключения с тях. С тази игра те научават за характеристиките и поведението на отделните животни. Това позволява на детето да изпълнява индивидуални мисии – извеждане животните на паша, поддържане на тяхната хигиена, поене с вода, прибиране в загражденията и др.

 

За кого е подходяща дървената ферма?

 

Играта е подходяща за деца над три години. Заниманията с дървени животни и пособия носят положителни емоции и удовлетворение на малчуганите.

Фигурите от дърво са обагрени в пастелни цветове от безопасни бои. Те са със заоблена форма, достатъчно големи и удобни за сюжетна игра.

 

Ферма то дърво притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на играта къща ферма 

 
 

Размер на продукта: 232х168 130мм

 

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3г. и от 3 до 5 годишна възраст““ и  "Сюжетно-ролеви игри".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!