Дървен часовник - плосък пъзел

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56171
+ -
25,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървеният часовник - плосък пъзел.

Дървеният пъзел-часовник е страхотна играчка, която активизира детското мислене и устойчивостта на вниманието. От много малки децата са любопитни за всичко, което ги заобикаля. Часовникът пъзел стимулира детската любознателност, защото играта с него дава на малчуганите емоции и нови знания. Циферблатът и въртящите се стрелки не просто ги забавляват, а ще ги научат и на много нови неща. Ще се превърнат в едни малки откриватели.

Дървеният часовник- плосък пъзел е подходящ е за развитие на трипръстовия захват при децата. На година и половина детето ползва целия захват на пръстите си и умело борави с цялата си ръчичка. С дървените, дръжки на часовника пъзел , с които то изважда цифрите, а после ги вгнездява, детето тренира захвата на трите пръста, с които ще държи приборите, молива, четката за боички.   

С този пъзел, под форма на часовник, детето ще се запознае с основните цветове. Той е добро начало за научаване на цифрите на числата от 1 до 12, а на по-късен етап за запознаване с часовника.

 

Дървеният часовник притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 Размери на дървеният часовник - плосък пъзел:

 

D300х28мм

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“  и "Конструктивни игри".

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!