Активираща бебешка проходилка от дърво-уолкър

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50950
+ -
149,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на активиращата бебешка проходилка от дърво-уолкър

 

Тази проходилка комбинира различни видове игри. Предната платформа съдържа ферма с животни и пътечки, спирала с мъниста, подвижни слънце/луна и перка. Двете и страници представляват зъбчати колела, както и лабиринт с принтирани животни.

Различните видове игри от количката за прохождане са уникален начин за задържане на детското внимание. Посредством тях детето научава нови неща, развива тактилните усещания,фината моторика на пръстите, умения та за двигателна координация и баланс на тялото. То визуално проследява движението на различните фигури по дървените платформи на уолкъра. Това благоприятства развитието на концентрацията и умението за ориентиране в пространството.

Тази дървена проходилка е удачна и за непроходило дете, което може да играе с различните игри и седнало на пода. Колелата са със силиконови пръстени, срещу подхлъзване. Детето може да я ползва и  като количка за играчки. Това прави дървената проходилка удачна за деца от 1 до 3 годишна възраст.

 

Дървената проходилка притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA TOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на активиращата бебешка проходилка от дърво:

 

340х560х330мм

Тегло: 3,67 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Детски дървени проходилки".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!