Детски дървени проходилки

Дървени проходилки от Playsense

Голяма радост и вълнение е да наблюдавате как Вашето мъниче прави първите си стъпки. Това ново негово умение, от една страна е вълнуващо и невероятно. От друга обаче за Вас като родител е тревожно, тъй като то може да загуби равновесие и да падне.

Бебешките проходилки са изпитана помощ за подпомагане на детето Ви да се научи да ходи. Бебетата обикновено се научават да седят сами на възраст около шест месеца. Те се научават да пълзят след това се опитват да изследват нещата около себе си. Мускулите на краката и ръцете им се развиват и започват да опитват да се изправят сами, когато навършат 1 година.

Прочети още

Нашите приспособления за прохождане имат дървена рамка, което им позволява да се възползват от присъщите за дървото предимства. В този напреднал свят на Playsense измисля иновативни и научно доказани решения и разработка най-добрите продукти за Вашето новото поколение.

Дървена проходилка за бебе

Това е отличен подарък за първи рожден ден на детето, които не трябва да липсва в нито една детска стая. Дървената проходилка първо ще помогне на Вашето мъниче да се изправи. След това с нейна помощ ще направи първите си крачки и ще върви безопасно.

В по-късен етап, когато се научи да ходи, ще я бута из къщата и ще вози любимите си играчки върху нея. Това е не само играчка, а пособие което ще расте заедно с детето Ви. Осигурете безопасност и комфорт на своето бебе докато то се учи да върви и развива основни умения.

Предимствата на подобни приспособления са:

  • Липса на остри ръбове и ъгли, които могат да наранят бебето;

  • Те са удобни и безопасни;

  • Различни форми, атрактивен дизайн и красива резба.

Дървена проходилка за бутане

За разлика от седящите, проходилките за бутане позволяват на децата да виждат краката си, докато ходят. Това може да не изглежда важно, но наистина е така. Попитайте всеки педиатър и той ще Ви каже, че това децата да виждат краката си, докато ходят ускорява естественото им развитие. Вашето дете ще може по-добре да установи връзката между и мисълта и физическото движение на крайниците.

Този вид приспособления се наричат още - играчки за бутане, тъй като те действат и като забавни играчки. Считат се за много по-удобни и по-безопасни от седящите модели. Те са проектирани по начин, който насърчава подрастващите да предприемат първите си крачки. Научно доказано е, че бутащите варианти постигат по-добри резултати от традиционните модели, в които балугана седи.

Дървена проходилка с активности

Това е отличен източник на забавление за децата. Тя насърчава играта, помагайки им да прецизират своите двигателни умения. Дървена проходилка с активност е удачна за различни етапи от живота на малчугана. Тя не се използва само през периода, в който той започва да се учи как да ходи.

Този вид насърчава играта на пода, която според много експерти е важна за физическото развитие. Те също така спомагат за укрепването на раменните мускули и ръцете, тъй като бебетата често се протяга, за да хване, завърти и натисне различните бутони. Това подобрява връзкаа ръка-око и насърчава двустранната координация на ръцете.

Проходилка на добра цена

Намирането на изгодна дървена проходилка на добра цена не е трудно в Playsense. Всичко което трябва да направите е да разгледате нашите предложения и да сравните гамата от продукти. Изберете този модел, които най-добре отговаря на Вашите критерии за цена, пол (за момче или момиче); функционалности. Плащането е лесно, защото се осъществява с наложен платеж при доставка.

 
марки
Подреди по