Дървена играчка VIGA - Паркинг - гараж PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44029
+ -
87,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървената играчка VIGA - Паркинг гараж PolarB

 

Строенето и играта с гаража за паркиране от серията PolarB е страхотно забавление за деца над три години. Този дървен двуетажен гараж включва асансьор, станция за зареждане на електрически автомобили, автомивка, хеликоптерна площадка, писта, заедно с три коли и хеликоптер. Всички те са боядисани в приятни пастелни цветове. Колите и хеликоптерът имат изображения на таралеж, лисица, слон и мечка, което внася приказен момент в играта.

Според Мария Монтесори детето изпитва вътрешна потребност да опознае и усвои света около него. С този паркинг можете да предложите на детето необходимите условия за учене със собствено темпо, според индивидуалните нужди. В тази сюжетно-ролева игра децата играят различни роли, но с ясни и прости правила. Детето натоварва свободно количките, които имат специален отвор за това, премества ги на второто ниво през асансьора и ги спуска по пистата. То се научава да координира движенията си, да концентрира вниманието си и в същото време се подготвя за усвояване на правилата за движение.

Играта с дървен паркинг PolarB позволява на деца от различен пол да имат възможност да пресъздадат движението на превозни средства. Играта с колите, преместването им от едно място на друго създава правилно възприемане на посоки, движение, правила и др. Играта с различни превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привлича вниманието на децата и развива въображението. Детето изгражда практически навици за решаване на различни задачи.

 

Технически спецификации:

Дървената детска играчка - Паркинг-гараж PolarB притежава EN71 сертификат за качество и безопасност на материала.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Размери на продукта:

395x275x250 мм

Тегло: 1,67 кг.

 

Можете да намерите продукта в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София - ул. "Цар Симеон" 55

София - бул. Черни връх 100, Paradise Center

Пловдив - ул. Христо Г. Данов 7

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!