Дървена играчка - Паркинг- гараж PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44029
+ -
87,00 лв.
Характеристики
Характеристики
  1. Описание на дървената играчка Паркинг-гараж PolarB

 

Сглобяването и играта с паркинг-гаража от серията PolarB е изключително забавна за децата над три години.Този дървен двуетажен гараж съдържа асансьор, зарядна станция за електрически автомобили, автомивка, хеликоптерна площадка, писта, заедно с три коли и хеликоптер. Всички те са обагрени в приятни пастелни цветове. Автомобилите и хеликоптерът са с изображения на Ежко, Лиса, Слон и Мечо, което внася приказен момент в играта.

Според Мария Монтесори детето изпитва вътрешна потребност да опознава и усвоява околния свят. С този паркинг-гараж може да предложите на малчугана необходимите условия за обучение в неговия собствен ритъм, според индивидуалните потребности. В тази сюжетно-ролева игра децата изпълняват различни роли, но с ясни и прости правила. Детето  свободно зарежда колите, които имат специален отвор за това,чрез асансьора ги придвижва на второ ниво и спуска по пистата надолу. То се учи да координира движенията си, да концентрира вниманието си, а наред с това се подготвя за изучаването на правилата за движение.

 Играта с дървения паркинг-гараж PolarB дава възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото, привлича детското внимание и развива въображението. Детето изгражда практически навици за решаването на различни задачи.

 

Технически спецификации: 

 

Дървената детска играчка - Паркинг-гараж PolarB притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Размери на продукта:

 

395х275х250мм

Тегло: 1,67 кг.

 

 Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Парадайс Център

Пловдив - ул. Христо Г. Данов №7