Дървена игра VIGA - Магнитен риболов

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 56305
+ -
45,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Описание на дървена игра VIGA - Магнитен риболов

Дървена игра - Магнитен риболов на Вига тойс е забавна и образователна играчка за малки деца. Играта съдържа дървена игрална дъска във формата на воден свят и разноцветни рибки с магнити, които трябва да се уловят с помощта на риболовни пръчки, също с магнити.

Тази игра е идеална за развиване на моториката на ръцете и координацията на очите-ръце при малките деца. Всички рибки и риболовни пръчки са изработени от здрава дървесина и са дълготрайни.

Играта включва четири риболовни пръчки, които могат да се използват от четирите страни на дъската, като децата могат да се състезават, за да видят кой ще улови повече рибки. Това насърчава развиването на социални умения и сътрудничество между децата.

Също така, играта насърчава развитието на уменията за цветово разпознаване и различаване на форми и размери, като децата събират рибките от различните цветове и форми.

С играта магнитен риболов на Вига тойс, децата могат да се забавляват сами или с приятели, да се научат на нови неща и да развият въображението си, като се поглезят с много усмивки и радостни мигове.

Продуктът притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта: 250х190х40мм

Тегло: 0,67 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и "Дървени магнитни игри и мозайки".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!