Дървена играчка VIGA -Червена кухня

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50231
+ -
155,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

 Представяме ви невероятната дървена играчка - Червена кухня от Viga Toys. Тази уникална играчка е перфектният начин да предоставите на вашето дете безкрайни часове на забавление.

Червената дървена кухня от Viga Toys е с модерен и изключително реалистичен дизайн. Изработена с високо качество и внимание към детайлите, тя съчетава ярки цветове и удобство, което непременно ще привлече вниманието на вашето дете и ще го зарадва с невероятна игрова преживяване.

Комплектът включва разнообразни аксесоари, като печка, фурна, мивка, бутони за запалване и регулиране на температурата, кутии за съхранение на кулинарни продукти и много други, които правят играта още по-реалистична и забавна. Това ще стимулира творчеството на децата, докато те създават свои уникални кулинарни изживявания и приготвят магически ястия за семейството и приятелите си.

Дървената кухня от Viga Toys е не само забавна, но и образователна. Тя насърчава децата да развиват социалните си умения и уменията за сътрудничество, като играят с приятели или роднини. Също така, те ще усвояват нови знания за кулинарните процеси, храните и хигиената по забавен и интерактивен начин.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте дървената играчка - Червена кухня от Viga Toys и подарете на вашето дете страхотно преживяване с играта на ролеви игри и кулинарни изненади. Нека децата се наслаждават на вълшебството на кулинарните игри с тази страхотна дървена кухня от Viga Toys!

Дървената детска кухня притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" /срещу Куклен театър/

 Размери на продукта: 420х305х235мм

Тегло: 3 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!