Дървена кафемашина от Viga Toys

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50234
+ -
48,00 лв.
Характеристики
Характеристики

  Дървената кафемашина от Viga Toys е стилно и забавно допълнение към играта на ролеви модели за малките любители на кафето. Тази кафемашина е изработена от висококачествено дърво и предлага уникално преживяване на играта.

Кафемашината има привлекателен и реалистичен дизайн, който привлича вниманието на децата и ги въвлича в света на кафето. Тя разполага със здрави бутони и въртящ се ръкохватка, която придава усещане за истинско приготвяне на кафе.

С дървената кафемашина, децата могат да развиват творческите си умения, като правят различни игри на ролеви модели и сценарии около кафето. Те могат да си представят, че са баристи или кафетерийни служители и да предлагат вкусни напитки на своите "клиенти".

Тази дървена кафемашина е здрава, безопасна и издръжлива. Изработена е с внимание към детайлите и отговаря на високите стандарти на Viga Toys. Тя е идеална за развиване на фината моторика и въображението на децата.

Дървената кафемашина от Viga Toys е перфектна комбинация от забавление и образование. Тя насърчава децата да развиват социалните умения и творческото мислене, като същевременно им предоставя вълнуващо изживяване в света на кафето.

 

Размер на продукта: 210х195х110мм

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Детски дървени кухни и аксесоари".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!