Детски дървени кухни и аксесоари

Детски дървени кухни - перфектният подарък за вашето дете

В човешката природа е заложено желанието да подражаваме на някого. Особено на този, който буди възхищение у нас. За едно дете първоизточниците на такова възхищение са родителите. Следователно детето изразява желание да копира, усвоява и пресъздава всеки един жест на своите родители. И първата сцена, на която се случва това, е домът. Във всеки един момент от ежедневието детето е малка сянка, следяща дори най-дребните движения на родителите си. Колкото по-често нещо се случва пред очите му, толкова по-често ще иска да го съпреживява с вас.

Прочети още

Поради тази причина многообразие от детски играчки са фокусирани точно върху домашно-битовите ситуации, които се развиват многократно в живота на детето. Още с първите осезаеми движения, детето ви ще иска да бъде включено във всяка ваша дейност, без значение дали това е някакъв вид професионална ангажираност, домакинска работа, или просто човешко релаксиране вкъщи. Ако успеете да изолирате детето си от първия вид дейност, то със сигурност ще ви прави компания в останалите два. За да се избегне сблъсъкът на детски със зрели интереси, най-подходящо е детето ви да има свой комплект от “инструменти”, с които да ви помага.

Основната арена, на която детето ви ще изяви желание да се прояви индивидуалност, ще е кухнята, и то не само при хранене, а при приготвянето на храната. Затова детските дървени кухни са идеалният продукт за вас. Разнообразният асортимент от продукти - плодове, зеленчуци, млечни изделия, десерти и др. ще стимулират както и вербалната комуникация - с назоваване на отделните продукти, така и способността да разпознава, посочва и преброява избраните елементи. С всички отделни електроуреди и пособия, които могат да се включат в дървената кухня - готварски печки, тостери, миксери, тенджери, тигани и др., детето ви ще има безброй начини да приготви и преработи храната като директно следва вашия пример.

100% естествени материали

Играчките изработени от дърво са най-подходящи за дългосрочна игра, тъй като материалът е естествено подбран, не съдържа изкуствени и вредни есенции и няма “срок на годност”. Дървените играчки със сигурност са детската ценност, която с удоволствие се предава през поколенията  Дървото не се руши, което подпомага за запазване автентичния вид на играчката.

В случая на дървените кухни и кухненските пособия дървото гарантира стабилност на елементите, без те да се разпиляват, деформират и губят. Всеки елемент, който обогатява кухнята е изработен с внимание към детайлите и е многоцветен, украсен с безопасни бои на водна основа. Размерът на елементите също е съобразен, така че да няма опасност от поглъщане и/или задавяне. Играта с играчки от дървесина ще развие допирната сетивност на детето и ественият материал ще успокои детското съзнание, за да може играта да е възможно най-приятна.

Официален дистрибутор на Viga Toys

Като дистрибутор на дървени играчки, Playsense гарантира качество удостоено с европейски сертификати, които правят продуктите на Viga Toys фаворит на пазара.

марки
Подреди по