Дървена игра - Магазин/Театър

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44501
+ -
248,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Детска игра от дърво - Магазин/Куклен театър

 

За детето потребността да расте и се развива е естествена и жизненонеобходима. Всеки нов предмет, който то открива, му помага да опознае света, а познанията си претворява в любими игри. Играта на куклен театър и магазин е такава за малчуганите.Помните ли радостта, която сте изпитвали, когато като деца сте играли на театър или куклен театър и сте искали да повтаряте играта отново и отново. Децата с удоволствие играят на куклен театър, защото в тази игра на въображение реалност и фантазия се преплитат.  Те с  интерес  виждат как благодарение на техните усилия  пред погледа на зрителя оживявят предмети, пресъздават взаимоотношения, импровизират, свободно изразяват емоции, контролират света около себе си.

Тази игра е комбинация от две различни игри.От едната страна е параван за куклен театър със завеса и черна магнитна дъска.Той  е подходящ за ръкавични кукли,кукли на пръчка и на пръстче.На магнитната дъска децата могат да изписват с магнитни букви,цифри или с тебешир информация за предстоящо представление.

Другата страна е щендер за магазин, където децата могат да нареждат и излагат различни продукти на стелажи,зад  прегради,с  цел игра на магазин.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта:

1250х660х290мм

Тегло: 9.800кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Сюжетно-ролеви игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!