Животни за дърпане PolarB

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44023
+ -
30,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на животни за дърпане PolarB

Дървената играчка за дърпане на Viga Toys от серията PolarB е направена под формата на множество сладки животни: слон, лисица и лъв, на шест колела с връвчица за дърпане.
Детето хваща играчката за връвта и я дърпа, гледайки как дървените животни се люлеят в ритъма на ходенето. Това ще го насърчи да бяга повече, подобрявайки движенията си.
Всички детайли са изработени от дърво в цветове на спокойни нюанси. За производството се използва качествено дърво и безопасни багрила. Всички ръбове и детайли са внимателно полирани. Инвалидната количка отговаря на стандартите за безопасност и качество: европейски EN71, американски ASTM, както и всички продукти на Viga Toys.
Развива: въображение, двигателни умения, зрително-моторна координация, емоционална удоволетвореност, цветово възприятие.
Играчка за дърпане за деца от 18 месеца. Може да се използва у дома и на разходка.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Играчки за бутане и дърпане".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!