Условия за пазаруване и доставка

 1.Условия за пазаруване:

За да закупите продукт от онлайн магазин www.playsense.bg е необходимо да се регистрирате като потребител.Подадената от Вас информация ще бъде използвана ЕДИНСТВЕНО за процедурите по доставка на вашата поръчка.

Цените в този сайт са крайни, с включено ДДС. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, моля отбележете във формата за доставка и въведете необходимите данни.

1.1 Отстъпки.

При поръчки в по-големи количества предлагаме следните отстъпки:

  • от 300 лв. до 500 лв.-5%
  • от 500 лв. до 1000 лв.-10%
  • от 1000 лв. до 3000 лв.-20%
  • над 3000 лв.-30 %

*При пазаруване от playsense.bg  автоматично се генерират горепосочените отстъпки.

*Всички НАМАЛЕНИЯ И ОТСТЪПКИ генерирани в онлайн магазина важат само тук и не касаят останалата търговска мрежа.

2.Доставка:

Онлайн магазин www.playsense.bg приема и обработва поръчки от Понеделник до Петък от 10:00 до 19:00, и в Събота от 10 до 12часа. Поръчки направени до 16:00 часа се предават на куриер в същия работен ден. След като бъде предадена на куриера Вашата поръчка ще бъде доставена за срок от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място. Онлайн магазин www.playsense.bg ползва куриерските услуги на СПИДИ до офис и адрес или офис на Еконт.

 

 

  • Безплатна доставка до офис на куриерска фирма СПИДИ или адрес на получателя при поръчка над 99.00 лв.
  • При поръчка по-малка от 99.00 лв. доставката до офис на СПИДИ е 5.00 лв. за цялата страна.
  • Доставката до точен адрес на получателя с куриерска фирма СПИДИ, при по-малка сума, се изчислява по тарифа на Доставчика.
  • Доставка до офис на Еконт се поема от клиента.

 

Направените от Вас поръчки се доставят до посочен от Вас адрес на територията на цялата страна.

Връщане на стока:

В рамките на 14 дни от датата на получаване имате право да откажете и върнете закупените от Вас продукти (чл. 55,ал.1 от ЗЗП). Адреса за връщане на стоката е гр. София 1000,ул. Цар Симеон №55, магазин Playsense, получател ВАЛАНИ ТРЕЙД ООД. Разходите по връщане на продукта са за Ваша сметка. За целта играчката не трябва да е употребявана, да бъде в оригиналната си опаковка, без да е нарушена целостта й и с придружаващите я счетоводни документи. Сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на законовия срок до 14 календарни дни.

Информираме Ви,че ако е налице износване,повреда или има липсващи елементи от продукта, ние си запазваме право да преценим дали ще предприемем връщане на стойността на играчката или част от сумата й. Ще бъдете информирани от наш консултант.

PlaySense е един от водещите магазини за дървени играчки и образователни игри в България.