Играчка слон за дърпане Viga

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50091
+ -
18,50 лв.
Характеристики
Характеристики

 50091 Играчка слон за дърпане от Вига Тойс

Представяме ви невероятния 50091 Играчка слон за дърпане от Вига Тойс, който е идеалният спътник за вашето малко дете по време на неговото първо приключение със света на движението. Този удивителен слон е създаден с внимание към детайла и изработен от висококачествени материали, които гарантират забавление и безопасност за вашето дете.

Със своя стилен и удобен дизайн, 50091 Играчката слон за дърпане е идеалният начин да се насърчи вашето дете да развие моториката си и координацията, като същевременно се забавлява. Ярките и живописни цветове не само привличат вниманието на децата, но и ги насърчават да изследват света около себе си, като се движат в своето темпо.

50091 Играчката слон за дърпане е идеална за учене на децата да контролират движението си, като ги насърчава да развият баланса и сила при влачене. Това е перфектният начин да се насърчи вашето дете да изследва околната среда, докато се забавлява и учи.

Подарете на вашето дете вълнуващо и образователно преживяване с 50091 Играчка слон за дърпане от Вига Тойс и позволете му да се наслади на своето първо самостоятелно приключение със своето ново верен приятелче.

 

Дървеният слон притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

  • 140х150х65мм
  • Тегло: 0,35 кг.

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55
София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
Пловдив – ул."Христо Г. Данов"№7 срещу Куклен театър

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и"Играчки за бутане и дърпане".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!