Дървена играчка VIGA - Рингове за хвърляне с животни

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50174
+ -
49,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървена играчка VIGA - Рингове за хвърляне с животни:

Добре дошли във Вига Тойс, където забавлението и точността се пресичат!

Представяме ви дървената играчка VIGA - Рингове за хвърляне с животни  - чудесна дървена играчка, която ще предизвика вашето дете да развие моторика и координация, докато се забавлява с животинската тематика.

Тази играчка е изработена от висококачествена дървесина и е създадена със забавната и уникална идея на риболов с пръчка. Дървената играчка VIGA - Рингове за хвърляне включва цветни дървени животни, разположени на дървена база. Задачата на вашето дете е да прицели и хване пръстените точно върху опашките на животните.

Тази игра ще помогне на вашето дете да развие точността, прецизността и фините моторни умения, докато се забавлява и създава много специални моменти. Те трябва да приложат своите наблюдателни умения, да оценят разстоянията и да се стремят към перфектния хвърляне.

Дървената играчка VIGA - Рингове за хвърляне с животни е идеална играчка за игра в домашни условия или на открито. Тя е подходяща както за самостоятелно забавление, така и за игра в група, като насърчава състезателния дух, сътрудничеството и развитието на социалните умения.

Не пропускайте възможността да предложите на вашето дете дървената играчка VIGA - Рингове за хвърляне с животни . Тази играчка не само ще забавлява, но и ще помогне за развитието на важни умения, които ще им послужат през целия им живот. Дайте на вашето дете възможността да се забавлява, учи и развива с тази страхотна играчка от Вига Тойс!

 

Дървената игра с рингове притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта "Рингове за хвърляне":

 

280х280х105мм

Тегло: 0,42 кг.

 

Посетете категорията "Конструктивни игри" за още подобни продукти от PlaySense

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!