Дървена играчка за дърпане VIGA - Кокошка с пиленца

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50078
+ -
33,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Добре дошли в нашия онлайн магазин, където представяме чудесна дървена играчка за дърпане - 50078 VIGA Кокошка с пиленца!

 Тази прекрасна играчка предлага не само забавление, но и възможност за развитие на моториката и представяне на ролеви игри.

 С тази дървена кокошка и пиленца детето ще се наслади на разиграване и приключения. Докато я дърпа, малчуганът ще усвоява координацията на движенията и баланса. Също така, той може да поеме ролята на грижовен родител и да изрази своето въображение чрез играта с пиленцата.

 Играчката е изработена от висококачествени дървени материали, които са безопасни за деца. Тя е здрава, издръжлива и с внимателно изработени детайли. Свежият и цветен дизайн на кокошката и пиленцата ще привлече вниманието на вашето дете и ще му донесе часове на радост и забавление.

 Нека вашето дете се наслади на играта с 50078 VIGA Кокошка с пиленца! Поръчайте сега и наблюдавайте как развива своите умения и се забавлява с тази невероятна дървена играчка за дърпане.

Дървените пиленца притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта:

 

360х53х145мм

Тегло: 0,53 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“  и "Играчки за бутане и дърпане".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!