Дървен пъзел от две части VIGA - Домашни животни

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59585
+ -
33,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървен пъзел от две части VIGA - Домашни животни:

В дървената основа на пъзела са издълбани 9 отвора с кръгла, квадратна и правилна петоъгълна форма. Те представляват рамки за вгнездяване, в които детето сглобява определената фигура на животно от 2 еднакви половини. 

Ако детето е по-малко от 2 години, разгледайте заедно играта-пъзел. Нека детето назовава животните и цветовете, които познава. От обратната страна фигурите са без картинки, което подпомага детето в изучаването и разпознаването на цветовете-жълт, син, зелен, червен и оранжев.

Не слагайте на масата всички фигури. В началото представете на детето разпръснати елементите от една и съща форма, например-кръг. Чрез асоциация с цвета детето трябва да сглоби фигурата с картинка на животно, след което да я вгнезди в съответния отвор. След това продължете поотделно с другите геометрични форми. В процеса на играта детето ще започне само да селектира и сортира по признак фигурите, ще търси правилното им място в гнездата на дървената основа. 

Този дървен пъзел развива логическото мислене, фината и груба моторика, тренира ръката да усеща границите на издълбаната фигура и да сглобява в нея. Играта развива прецизност, търпеливост, кординацията на движенията, което е пряко свързано с подготовката на ръката за писане.

 

Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. „Цар Симеон „ №55,

София – бул.”Черни Връх “ № 100, Paradise Center

Пловдив – ул.“Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на продукта: 200х200х25мм

Тегло: 0,46 кг.

 

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!