Дървено Не се сърди човече VIGA

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50064
+ -
43,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Добре дошли в света на забавлението с дървеното "Не се сърди човече" от Viga Toys!

Тази класическа игра е перфектното семейно занимание, което ще ви донесе много смях, радост и незабравими моменти.

Играта включва дървена игрална дъска с ярки и весели цветове, която представлява полето за игра. Вие и вашите приятели или семейство трябва да изберете своите дървени фигурки и да ги поставите на началното поле. След това, като се редувате, хвърляте зарчето и премествате фигурките си в зависимост от числото, което сте хвърлили.

Целта е да преминете през цялото поле, като събирате точки и се опитвате да избегнете попадането в полетата "не се сърди". Има и специални полета, които ви помагат да направите допълнителни ходове или да пречите на противниците си. Първият играч, който достигне финалното поле, печели играта!

Тази дървена версия на "Не се сърди човече" е не само забавна, но и изключително издръжлива. Качественото изработване и материалите гарантират дълготрайност и много игри за дойде.

Покажете своите умения за стратегия и късмет с дървеното "Не се сърди човече" от Viga Toys и се насладете на незабравимо семейно време. Нека смехът и вълнението запълнят вашия дом, докато се състезавате срещу приятели и семейство в тази класическа игра!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!