Дървено Не се сърди човече

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50064
+ -
43,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Не се сърди човече - Описание на дървената игра

 

Не се сърди човече е популярна детска и  семейна игра. Тя е класическа игра за две,три или четири деца. Ние от PLAYSENSE , като официални вносители и дистрибутори на VIGA toys, Ви предлагаме едина по-различна визия на дървеното Не се сърди човече. Игралното поле е разполовено и се разгъва на две. Дървената кутия на играта Не се сърди човече се затваря с метална катарама и е удобна за съхранение на дървените елементи, което я прави и лесно преносима. Съдържа 16 пионки(дървени жабки, пчелички, калинки, пеперуди) и четири зарчета, за всеки от играчите.    Тези весели дървени фигури  са ръчно изрисувани в четирите основни цвята.

 

Как се играе на не се сърди човече?

 

Играта на Не се сърди човече стартира с избор на цвят и съответните дървени жабки, пчелички, калинки или пеперуди. Те се подреждат  върху същия цвят от игралното поле. Всеки от играчите играе за себе си.Те се редуват при хвърляне на зара, за да излязат на стартова позиция. Този,който хвърли множеството от точките, равно на шест, започва първи. Повторно хвърля зара и придвижва дървената пионка като отброява ответния брой квадратчета. За да излежеш от полето ,трябва да преминеш по цялото трасе и тогава да достигнеш центъра на карето. Ако настъпиш чужда дървена фигура от друг цвят, то тя се връща в начална стартова позиция. Играта Не се сърди човече печели този играч, който е успял да достигне и с четирите дървени пионки до съответното централния триъгълник на игралната дъска.

 

Не се сърди човече е подходяща за деца на възраст над 3 години.

 

Тя е еднакво интересна и за възрастни, поради забавния си характер. При нея децата се учат да различават цветове, фигури, да отброяват множествата от точки на зара, като ги свързват със съответната цифра. Играта Не се сърди човече има състезателен характер, при който децата учат правила, броят и се забавляват. С тази образователна игра малчуганите по занимателен начин се учат да чертаят стратегия,да правят анализ.Това подпомага развитието на  детското логическо, комбинативно мислене и въображение.

 

Дървеното Не се сърди човече на VIGA toys e подходяща игра за всяко дете и семейство,което обича забавните и занимателни игри.

 

Дървеното "Не се сърди човече" притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на дървеното не се сърди човече:

 

260х260х55мм

Тегло: 0,560 кг.

 

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense