Комплект за нанизване VIGA - 90 бр.дървени части - Геометрични форми

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 58304
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на комплекта за нанизване -90 бр.дървени части - Геометрични форми

 

На 3 години детето е изключително дейно и активно. То опознава околния свят чрез сетивата си и неговата дейност изисква все по- голяма двигателна координация. Детето се интересува от най-дребни предмети, доставя му удоволствие да ги наблюдава и да борави с тях. Тази дейност буди у малчугана по- голям интерес и емоционални преживявания, отколкото боравенето с големи и едри предмети.

 

Дървеният комплект за нанизване включва кутия с 90 геометрични форми за нанизване и 5 въженца. Дървените елементи за нанизване са разноцветни, обагрени в жълт, син, червен, зелен и оранжев цвят. Те са с различна, но същевременно  повтаряема геометрична форма. Наличието на 5 бр. въженца за нанизване дава възможнос за групова работа на повече деца. Възпитателят може да направи образец, който децата да следват. Това може да бъде по зададен признак-цвят или форма. Последователното нанизване на малките геометрични фигури помага на детето в осъзнаването и анализа на цялото и неговите части.

 

Заниманията с дървения комплект за нанизване се използват за развитие фината моторика на пръстите, което е пряко свързано с развитието на говора на детето. Последователното нанизване на дървените геометрични форми усилва концентрацията и устойчивостта на детското внимание.

 

Дървеният комплект за нанизване с 90бр. разноцветни геометрични форми е подящо образователно пособие за детски градини и центрове за работа с деца, защото колкото по-сложни са движенията на китките и ръцете, толкова по-пълноценно ще е влиянието върху развитието на детския говор, вниманието и паметта, а тези процеси са взаимосвързани.

 

Дървеният комплект за нанизване притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на комплекта за нанизване от дърво - Геометрични форми :

 

125х125х160мм

Тегло: 0,58 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и  "Конструктивни игри

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!