Музикален пъзел с животни от дърво

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51273
+ -
49,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на музикален пъзел с животни от дърво

 

Едно от първите неща, свързани развитието на речта при малките, са звуците. Тяхната любима игра е „Как правят животните?“. Чрез тази шпертплатова дъска, в която са издълбани леглата на седем домашни животни, ние ги запознаваме със звуците, издавани от тях .Фигурите се захващат с удобна дръжка. При правилното затваряне на фигурата се чува характерен звук, който издава съответното домашно животно. С тази игра не само правим стъпки към речта, но развиваме двигателните умения и научаваме животните.  Електрическата система в пъзела е плътно затворена и безопасна за детето.

Дървеният музикален пъзел се харесва на децата, защото те манипулират лесно с него. Достатъчно е да покажете на мъничето как да вгнездява фигурата върху съответото изображение. Музикалните пъзели спомагат зрително-моторната координация, стимулират развитието на мисленето. У детето се формира логична връзка между действието и резултата (поставяш на правилното място и се чува характерен звук). Целта на упражнението в подреждането на дървени пъзели е детето да може да се ориентира, да анализира и съпоставя. С музикалният пъзел животни децата се запознават с обитателите във фермата. Играта с него дава простор на детското въображение, като създава възможност за анализ на отношението на човека към домашните животни.

Дървеният пъзел за развиване на фината моторика на пръстите се използва и като помагало за речевото развитие на децата.

Използват се две батерии ААА. Към пъзела не са включени батерии.

Подходящ продукт за 18м.

 

 Дървеният пъзел притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размер на Музикален пъзел с животни от дърво:

 

300х225х30мм

 

Може да поръчате и музикален пъзел с превозни средства

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!