Мемори игра - Животни

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 51308
+ -
26,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Мемори игра за развиване на паметта и логическите способности

 

Мемори игрите са сред най-забавните за малчуганите образователни занимания. Развиват на първо място паметта, но и още редица логически способности. Съществуват множество варианти на това познато занимание. Предложението на PlaySense представлява кръгли дървени формички с цветни изображения на животни. По този начин, освен че тренират своята памет, децата се запознават с облика и названията на различните животни. Тренирането на паметта още от ранна възраст е от изключително значение на умственото развитие. Ето защо мемори играта е подходяща за малчуганите още след втората годинка. Когато пораснат малко, мъниците могат да играят заедно със свои приятелчета, така забавлението ще бъде още по-голямо. Продуктът е подходящ за занимания в детски градини и друг тип детски заведения. Педагозите могат да си служат с дървените кръгчетата с животни, за да разнообразят своите уроци. 

 

Мемори игра за деца

 

Тази мемори игра за деца със симпатични животни пристига при Вас в картонена кутия с магнитен капак за многократна употреба. В нея ще откриете 32 броя дървени кръгчета с принтирани картинки на животни. Картинките са по двойки и правилата са следните:

 

Всички кръгчета се обръщат с лице надолу. Избират се 2 от тях. Ако са с различни картинки, то и двете отново се обръщат с лице надолу. Ако са с еднакви картинки – оставят се с лице нагоре. Като начало предложете на детето да започне с две, четири или шест картинки. Впоследствие усложнявайте задачата, като увеличавате техния брой. И в двата случая се продължава с обръщането на следващата двойка кръгчета. Продължавате, докато се обърнат всички кръгчета с картинката нагоре. Когато участват няколко деца, целта е да се обърнат всички елементи с възможно най-малък брой обръщания на двойки.

 

  • Размери: 210х190х45мм
  • Тегло: 0,42 кг.

 

Мемори игра за деца с отлично качество 

 

Дървената мемори игра за деца е чудесен подарък както за Вашето, така и за други познати малчугани. Тя ще буди интерес през цялото детство, а дори и когато детето порасне. Благодарение на качествените материали, използвани за изработката на всеки елемент, продуктът ще остане като нов дори след години. Производител е VIGATOYS, PlaySense (ВАЛАНИ Трейд ООД) е официален дистрибутор на марката за България. Материалите, използвани за изработката, са напълно безвредни. Поръчайте бързо и лесно онлайн или посетете физическите обекти на PlaySense, намиращи се в: 

Дървената мемори игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  •  
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  •  
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст" и “Образователни игри”.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!