Игрален комплект Viga - Чичо доктор в куфарче

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50530
+ -
36,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във Вига Тойс, където въображението на вашето дете ще се разцъфне!

Представяме ви 50530 Игрален комплект Viga - Чичо доктор в куфарче - перфектната играчка, която ще вдъхнови вашето дете да се превърне в малък лекар и да разиграе различни сценарии в света на медицината.

 

Този игрален комплект е създаден, за да предложи на децата ролева игра с реалистични симулации на лекарски процедури. Включва всичко необходимо - от докторска чанта до разнообразни медицински инструменти и аксесоари. Вашето дете ще се забавлява, представяйки си, че е чудесен лекар и помага на своите "пациенти".

 

50530 Игрален комплект Viga - Чичо доктор в куфарче е изработен с внимание към детайлите и от висококачествени материали. Това осигурява дълготрайност и безопасност по време на играта. Комплектът е подходящ за деца от различни възрасти и може да се използва както самостоятелно, така и за игра в група.

 

Този игрален комплект е идеален начин за вашето дете да развие социални умения, въображение и креативност. Чрез ролевата игра в ролята на лекар, те ще се научат да бъдат внимателни и отговорни, да развиват емпатия и да научат за различните инструменти, които се използват в медицината.

 

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете 50530 Игрален комплект Viga - Чичо доктор в куфарче. Това е не само забавна играчка, но и инструмент за развитие на важни умения и стимулиране на въображението. Разнообразете играта на вашето дете с този вълнуващ игрален комплект от Вига Тойс и позволете им да изследват света на медицината с игра и усмивка.

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Дървени играчки за момичета".

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!