Магнитни животни

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 58923
+ -
29,50 лв.
Характеристики
Характеристики

Добре дошли във Вига Тойс, където се срещат играта и ученето!

 

Представяме ви магнитни животни - вълшебен комплект, който ще отведе вашето дете на пътешествие в животинския свят.

Този прекрасен комплект от магнитни животни предлага много възможности за забавление и учене. Съдържа разнообразие от животни - лъв, зебра, слон, жираф и много други, всеки от които е снабден с магнитно дъно. Детето ви ще се научи да разпознава различните животински видове, да създава комбинации и да ги подрежда на металната основа.

 

Магнитните животни са изработени от висококачествена и безопасна материя, което ги прави забавни и издръжливи. Те са подходящи за деца от различни възрасти и ще им помогнат да развият важни умения като разпознаване на животни, фината моторика и творческото мислене.

 

Този комплект не само предлага забавление, но и стимулира детското любопитство и въображение. Вашето дете ще се научи да създава различни сцени с магнитните животни, да ги подрежда по цвят, размер или среда и да развива своята креативност.

 

Не пропускайте възможността да подарите на вашето дете магнитни животни. Това е не само забавен комплект, но и инструмент за развитие на важни умения и стимулиране на любовта към природата. Разнообразете играта на вашето дете с тези вълнуващи магнитни животни от Вига Тойс и позволете им да се потопят в чудесния свят на животните и откритията!

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта :205х190х45мм

Тегло: 0,48 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ и  "Дървени магнитни игри и мозайки".

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!