Дървени магнитни английски букви и цифри - 77 броя

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59429
+ -
42,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървените магнитни английски букви и цифри

 

 Съдържа 77 разноцветни и магнитни повтарящи се букви от английската азбука,както и цифри, и  математически знаци. Дървените букви и цифри на гърба си имат магнитно фолийно покритие, което ги прави лесни за прикрепяне към магнитни дъски и метални повърхности. 

 

За кого са подходящи дървените магнитни английски букви и цифри?

 

Тази образователна игра е подходяща за деца над три години, за предучилищна и начална училищна възраст. Подрастващите се запознават с буквите от английската азбука, цифрите и математическите знаци, с които съставят модели на прости задачи и откриват тяхното решение. Магнитните букви са повтаряеми по два, три и четири броя, което дава възможност на децата да съставят думи и кратки изречения.

Целта на играта с дървените магнитни букви е децата да се научат да ги подреждат в числова редица, да броят от 1 до 10 и в обратен ред, да съставят прости задачи и намират тяхното решение. Посредством математическите знаци запознайте децата с действието събиране и веднага след това с изваждане. Така детето постепено възприема действието изваждане като обратно на действието събиране.

 

Преди да запознаете децата с буквите от английската азбука, може да се забавлявате чрез игри на звуци.

 

Например да открие този, с който започва неговото име или определен предмет, който назовавате на английски език. Сменяйте предметите, за да провокирате интереса на детето. Когато усетите, че детето е достатъчно заинтересовано от думите и си играе със звуците, може да преминете на следващия етап-този с буквите и да открива в кутията буквените им означения. За да се активизира не само зрителната и слухова, а и тактилна, и двигателна памет, предложете на детето да обследва с пръстче всяка буква от английската азбука, като в същото време произнася съответния звук. Тези упражнения подготвят ръката за писане и подпомагат развитието на координацията око-ръка и правилното държане на молива.

Използвайки буквите от подвижната магнитна азбука, детето може да пише свободно дори все още да не владее добре молива. Не се притеснявайте за правописа. То ще разбере, че думите са съставени от звуци, които се пишат от ляво надясно и че между всеки две думи има разстояние. Важно е детето да изпитва удоволствие от подреждането и изписването на думи на английски език.

 

 

Дървените магнити притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

 

Размери на дървените магнитни английски букви и цифри:

 

205х190х45мм

Тегло: 0,52 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория, посетете категория "Образователни игри". 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!