Магнитна дъска за стена с животни - Кът за игра

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50776
+ -
429,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на магнитната дъска за стена с животни

 

Този магнитен кът за игра е нова серия игри за стена на VIGATOYS. Магнитната стена е композиция от 5 бели дъски, 4 дървени контейнера за съхранение, 4 дървени декоративни елемента ( животни). Тя е с красив дизайн и е подходящо пособие за детски градини, училища и центрове за работа с деца.

 

Магнитните бели дъски са привлекателни за децата, защото на тях подреждат магнитни фигури, букви, цифри, магнитни мозайки, пъзели, цялата гама от които предлагаме в PLAYSENSE. Тези упражнения децата с удоволствие повтарят отново и отново, а това стимулира въображението им, способства тренировката на ръката и координацията на движенията. Дървените контейнери се монтират под самите дъски и са удобни за съхранение на игри,магнитни принадлежности, флумастри за рисуване.

 

Заниманията, свързани с писане, рисуване, редене на магнитните дъски са атрактивни и занимателни за децата, спомагат те да бъдат активни, да бъдат творци. Когато пише или рисува на магнитната стена, детето се учи да координира своите действия, така че да оставя отчетливи знаци, да приплъзва ръката леко по гладката повърхност на магнитната дъска. Това е пряка подготовка в усвояването на механизма за писане.

 

Дървеният комплект магнитни дъски за стена притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

 

Размер:1570х1140х90мм

 

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:


София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов"7/срещу Куклен театър/

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и  "Дървени магнитни игри и мозайки".

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!