Магнитна дъска с дървено сметало

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50951
+ -
117,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Магнитна дъска с дървено сметало

 

Магнитната дъска за  писане и рисуване е на стабилна дървена стойка със сметало,часовник и принтирана английска азбука. Бялата страна е  магнитна.Подходяща е за редене на магнитни  букви,цифри,фигури,както и за писане ,и рисуване с флумастер.Той лесно си изтрива само със сухата гъбичка.Тези занимания с магнитната дъска подпомагат детето в опита за редене,рисуване,а по-късно и в писането,като предлагат приятни емоции.

Магнитната дъска се завъртат  на ос и лесно сменя лицето си.Тъмната  страна от магнитната дъска е с начертани редове.Това помага на детето да изписва с тебешир извити,прави или накъсани линии,спазвайки контура.Тези упражнения подготвят ръката за писане и развиват координацията око-ръка,стимулират детската любознателност. Изписването на буквите с тебешир помага на детето да се научи да очертава формата на буквите,да държи правилно пособието за писане.За здравина към дъската се монтира дървена полица,върху която децата поставят наличните в комплекта флумастер,гъба,цветни тебешири.

 При работа с магнитната дъска за писане, рисуване и с нейните пособия децата развиват пространсвеното си и креативно мислене.Независимо дали детето ще подрежда магнитни букви в думи на магнитната дъска или ще изписва букви,цифри и брои,то се учи да се концентрира.Координират се движенията,тренира се ръката,стимулира се детското въображение,способността му да бъде активно,да бъде творец.

Магнитната дъска с дървено сметало е подходяща за деца над 3 години,същевременно е удачно пособие за детски градини и заведения за работа с деца.

 

Дървената дъска притежава сертификат за качество и безопастност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

Можете да я откриете в магазини PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София - ул."Цар Симеон"№55,

София - Парадайс Център,

МОЛ Пловдив-ул."Перущица"№8

Размери на Магнитна дъска с дървено сметало:

 

1120x670x400мм

Тегло: 3,5 кг.

 

Посетете категорията "Образователни игри" за още подобни продукти от PlaySense