Дървен магнитен пъзел - зоолог

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59702
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на магнитен дървен зоолог

 

Магнитен пъзел зоолог е от типа 3D пъзел. Състои се от 9 части, които се подреждат едно върху друго чрез магнитна връзка. Магнитната връзка е монтирана така, че е невъзможно да бъде извадена и достъпна за детето. 

Любима игра на децата е игра с магнити. Привличането на магнитните части прави частите да се задържат една върху друга. Магнити са много добре закрепени за всяка част и дори не се забелязват на пръв поглед. Магнитен пъзел е подходящ и за най-малките деца. При приближаване на две части една до друга, те се привличат и това кара детето да използва сила за да ги раздели. Игра с магнитни пъзели развива фината моторика. Сюжетът на този дървен пъзел е чудесен повод да обясним на детето различни понятия ,като: жираф, сафари, зоолог и връзката между тях. Можете да взлезете в роля, да разкажете за Зоолога, който отишъл на Сафари в Джунглата. С неговата кола обикалял и срещнал един жираф. Представянето на дървената играчка по забавен начин, я прави любима на детето.  Игра за баланс и равновесие.

 Дървеният зоолог притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на магнитният дървен зоолог:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!