Дървен магнитен 3D пъзел VIGA - Шофьор

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59703
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

59703 Дървеният 3D пъзел Шофьор от Вига Тойс е перфектната комбинация от забавление и образование за вашето дете. Този удивителен 3D пъзел предлага вълнуващо предизвикателство, което ще насърчи моториката и творческото мислене на вашето дете.

Създаден от висококачествени дървени материали, този 3D пъзел представлява изключителен начин за децата да се забавляват, докато същевременно развиват умения като търпение, проблемно мислене и умения за сглобяване. Внимателно изработените части гарантират гладко и безпроблемно сглобяване на шофьорския 3D обект.

Когато бъде сглобен, този 3D пъзел представя дървен модел на шофьор, който е готов да отведе вашето дете на вълнуващи пътешествия в света на въображението. Този пъзел не само забавлява, но и развива важни умения при вашето дете, като подобряване на координацията и усъвършенстване на техниките за сглобяване.

С 59703 Дървен 3D пъзел Шофьор от Вига Тойс, вашето дете ще се наслаждава на часове забавление, като същевременно развива важни креативни и практически умения. Подарете на вашето дете възможността да се потопи в свят на конструкция и забавление с този невероятен дървен 3D пъзел

Дървен магнитен шофьор притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на магнитният, дървен шофьор:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст“ “, "Конструктивни игри“ и "Дървени пъзели и сортери".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!