Дървен магнитен пъзел- моряк

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59704
+ -
39,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на магнитен дървен пъзел-моряк

 

Магнитът сам по себе си е страхотен елемент. Включен в играчка я прави неповторима. Магнитният  моряк е от типа 3D пъзел. Състои се от 8 части, които се подреждат едно върху друго чрез магнитна връзка. Магнитната връзка е монтирана така, че е невъзможно да бъде извадена и достъпна за детето. 

Любима игра на децата е игра с магнити. Привличането на магнитните части прави частите да се задържат една върху друга. Магнити са много добре закрепени за всяка част и дори не се забелязват на пръв поглед. Пъзелът е подходящ и за най-малките деца. При приближаване на две части една до друга, те се привличат и това кара детето да използва сила за да ги раздели. С тази игра то развива фината моторика. Сюжетът на този пъзел е чудесен повод да обясним на детето различни понятия ,като: фар, море, кораб и връзката между тях. Можете да влезете в роля, да разкажете за Морския капитан, който се качил на един кораб. С неговият дървен кораб плавал в морето и стигнал до един фар. Представянето на дървената играчка по забавен начин, я прави любима на детето.  Игра за баланс и равновесие.

 

 

Дървеният моряк притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGATOYS

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGATOYS за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на магнитният, дървен моряк:

 

200х200х45мм

Тегло: 0,5 кг.

 

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Детски дървени играчки от 1 до 3 годишна възраст“ и "Конструктивни игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!