Дървен комплект с мъниста за нанизване в кутия

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 52729
+ -
37,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Нанизването на дребни детайли развива добрата координация между окото и ръката, както и фината моторика на пръстите. Комплектът за нанизване представлява дървена кутия с акрилен капак,включваща 180 разноцветни дървени топчета-мъниста,8 разноцветни дървени сърчица,  5 разноцветни шнурчета за изработване на различни герданчета и гривни в многобройни комбинации.

Ако детето е още на 3 години, му покажете как да промушва с шнура  мънистата през отворите им и как да ги изтегля по цялото протежение на въженцето. Когато започне да го прави безпроблемно, го насърчете да комбинира различните по форма елементи.

Нанизването на дребни елементи изисква по-голяма двигателна координация и концентрация.Това буди у детето интерес и по-големи чувствени изживявания,отколкото боравенето с едри предмети. Заниманията, свързани с нанизване на разноцветни дървени мъниста, развиват детската сръчност и увереност. Едновременно с това носят и естетическа наслада на детето от самостоятелно изготвените гривни и герданчета.

 Комплектът за нанизване е подходящ за деца над 3 годишна до училищна възраст.

Дървеният комплект за нанизване притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

Размери на продукта: 250x155x35мм

Тегло: 0,4 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „дървени играчки от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!