Дървен комплект Viga - Хранителни продукти за рязане

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 44579
+ -
68,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Дървеният комплект за рязане на храни съдържа дървен нож с дървена подложка, дванадесет броя плодове, зеленчуци, риба и пилешка кълчица. Тези хранителни продукти от дърво са привлекателни, задържат интереса на детето и то с удоволствие опознава околния свят и изследва техните качества.Продуктите се разрязват в средата и се съединяват с велкро. Да ги разделя с дървено ножче и свърже в единно цяло, като косвено се ръководи или следва родителя, е люмима сюжетно-ролева игра. Така детето опознава света, усъвършенства коорнинацията на очите, ръцете. С помощта на тези материали движенията му стават по-точни, хармонични, изчезва непохватността.

 

Родителят може да насърчи детето като по-скоро му каже: "Ти вече си голям и можеш да се справиш с тази задача сам." Той трябва просто да покаже как внимателно се борави с ножчето или както се казва, да го представи. Поощрете детето да разрязва дървените плодове, зеленчуци, пиле, риба. То с възхита ще наблюдава Вие какви вкусни гозби приготвяте с истински продукти. Така лесно, имитирайки ви, децата непринудено ще усвояват необходими навици и умения от ежедневието, ще пожелаят да сервират масата и да правят под форма на игра много неща , които мама и татко са вършили вкъщи.

 

Играта с разделането на части на дървени хранителни продукти, както и сортирането им, включва упражнения от практическия живот. Те, освен грубата и фина моторика, развиват движенията на ръката и са подготовка за усвояването на писането и математическите абстракции. Тези упражнения спомагат за развитието на прецизност и самостоятелност.

 

Дървената играчка - Комплект за хранене притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Размери на комплект за хранене:

305х205х70мм

 

Производител: Viga Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на Viga Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин за дървени играчки PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г. и от 3 до 5 годишна възраст", "Играчки за момичета" и "Играчки за момчета".

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!