Комплект от дървени строителни колички

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50541
+ -
42,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на комплект от дървени строителни колички

 

Комплектът съдържа шест броя различни дървени строителни коли: бетоновоз, кран, булдозер,багер, камион, валяк. Частите им са изключително здраво закрепени и изпълняват основната функция на моделите си.Изработени са, така че да бъдат удобни за хващане в детската ръчичка. Всяка една детска дървена кола от този комплект има специфична функция и дейност, за която е създадена. Запознаваме детето с различните особенности на превозните средства. Скоро то с удоволствие ще ги  включи в заниманията си в свойте сюжетно-ролеви игри.

 

За какво се използват различните видове строителни коли?

 

  • Бетоновоз- предназначен за транспортиране на бетонови смеси.
  • Кран - строително- транспортна машина, състояща се от механизми със собствено задвижване за повдигане и преместване на товари.
  • Булдозер -  мощен трактор, оборудван в предната си част с гребло.
  • Багер -  земекопна машина,  снабдена с подвижна стрела, на която е монтирана кофа. Използва се за копане и повдигане на изкопния материал - пръст и друго.
  • Камион - предназначено е за превоз на товари на близки и далечни разстояния. 
  • Валяк - служи за изравняване на почва, чакъл, асфалт и други. 

 

Ние от Playsense сме на мнение,че детската игра не може да бъде разглеждана като само момчешка или само момичешка. Тези малки колички в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средства, които имат важна и неотменима функция в обществото, привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървените детски коли притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да ги откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 гот 3 до 5 годишна възраст“ и "Сюжетно-ролеви игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!