Комплект от дървени коли (6 бр.)

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59621
+ -
42,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 

Дървеният комплект съдържа дървен камион, дървена полицейска кола, дървен багер, линейка, пожарна и такси. Това са най-често срещаните превезни средства. Колите са създадени изцяло от дърво, с обли форми за безопасност на детето. Изработени са, така че да бъдат удобни за хващане в детската ръчичка. Всяка една кола от този дървен комплект има специфична функция и дейност за която е създадена. Запознаваме детето с различните особенности на превозните средства. Скоро то с удоволствие ще ги включи в свойте сюжетно-ролеви игри.

Описание на комплект от дървени коли:

  • Дървената полицейска кола е в бял цвят с надпис POLICE , за да се разпознава от далече. Още преди да могат да изговарят думи, децата започват да издават различни звуци. Именно точно това прави интересна за децата полицейската кола, дори когато още не могат да изговарят думата полиция, те издават специфичния звук на сирената и.
  • Дървената линейка също е в бял цвят, тя е с надпис AMBULANCE. Научаваме децата,че тя също има специална светлина и звукова сигнализация, която се задейства при необходимост спешно да се придвижат до болните или да ги транспортират в лечебно заведение.  
  • Дървената пожарна кола е в червен цвят със стълба отгоре. Тя превозва пожарникарите до мястото на пожара и им осигурява достъп до вода и друга техника.  Дървената играчка има подвижна стълба. 
  • Дървеният багер е една от най-любимите коли на децата. Те научават, че с него се прави ремонт. Багерът има подвижно гребло.
  • Дървеното такси има специфичен жълт цвят. На него има надписи TAXI. Такситата са предназначени за превозване на хора от едно място до друго място, срещу заплащане. 
  • Дървената товарна кола(камион) служи за пренасяне на стока, продукти, суровини и други. В реалния свят това, което привлича децата именно към тези коли, е техният размер. Нашето дървено камионче е в зелен цвят.

Дървените коли нямат звукови сигнали и светещи лампички. Идеята е децата да се стимулират сами да пресъздават звуците на превозните средства. 

 Тези малки колички в ранно детство дават възможност на децата от различен пол да имат възможност да пресъздават движението на превозните средства. Играта с коли, тяхното предвижване от едно място до друго, създава правилно възприятие за посоки, движение, правила и други. Играта с различните превозни средста, които имат важна и неотменима функция в обществото привличат детското внимание и развиват въображението.

 

Дървените коли притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

 

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да ги откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на комплект от дървени коли (6 бр.):

 

240х110х60мм

Тегло: 0,58 кг.

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 гот 3 до 5 годишна възраст“ и "Сюжетно-ролеви игри“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!