Коледа с мисия - важно е да си част!

Коледа с мисия - важно е да си част!

20 ноември 2019

 

Каква е Коледата за екип, който работи целогодишно за радостта на децата, така че те да растат в развиваща среда, изпълнена с удивителни дървени играчки?

 

 

Е, отговорът е един - Коледа с мисия!

 

Ние вярваме в бъдещето на всяко дете. Водени от това, стартираме приготовленията за една вълшебна и чудновата Коледа. Защото Коледата е на всички. Както бъдещето е на всички. Време е да изразим подкрепата си за бъдещето на децата с онкологични заболявания и да сбъднем желанията им за Коледа.

 

Playsense стартира тази мисия, подарявайки първия чувал, с едни страхотни дървени играчки, на детските отделения от онкологичните центрове за лечение в градовете София и Пловдив. Освен че носят щастие и усмивки играчките на Playsense помагат на децата в развитието им и справянето с трудностите, които преживяват всеки ден. За подбора на играчките се съобразяваме с мнението на психолозите от детските центрове. Така децата получават и ще получават играчки, от които истински се нуждаят.

 

Но колко е един чувал с играчки за толкова много и изпълнени с очакване детски очи?

 

Мисията трябва да продължи - един чувал не стига!

 

Екипът ни реши, че на всеки 10 играчки, които ще се отправят към своя получател от нашия онлайн магазин, ще заделяме и по 1 играчка в поредния коледен чувал, който ще доставим под елхата в центровете за онкоболни дечица.

 

Избирайки коледен подарък от Playsense за Вашето дете, ставате част от Коледа с мисия, а ние ще се погрижим децата в центровете за лечение да получат своето коледно щастие и надежда под формата на пъстра занимателна играчка.

 

 

 

Всяко дете има нужда да повярват в него. И всяко дете има нужда от символичен подарък на светлия празник, за да очаква всеки следващ с нетърпение. Нека изразим заедно своята вяра в бъдещето на децата.

 

 

 

 ВКЛЮЧИ СЕ В МИСИЯТА - ИЗБЕРИ ИГРАЧКА ТУК:

 

Ранно детство

Конструктивни игри

Образователни игри

Сюжетно-ролеви игри

Игри за стена

Бебешки дрънкалки и залъгалки

Кендама играчки

 

 

Дарение в онкохематологичен център в гр.София - УМБАЛ "Царица Йоанна"

 

Специализирана болница за активно лечение на деца онкохематологични заболявания София. Изборът на отделните модели играчки е пожелан от клиничния психолог Ивайла Георгиева, така че да бъдат най-полезни  и подходящи в работата и игрите с децата в нужда.

 

 

ОБЕЩАНО И ДОСТАВЕНО!

КОЛЕДА С МИСИЯ! 

 

Желанията се сбъдват и във Варна.

 

Коледно и в детски онкохематологичен център във Варна. 
За да доставим частица радост и за да бъдем полезни на децата в нужда, след УМБАЛ"Царица Йоанна", дарихме дървени образователни игри и в УМБАЛ"Св. Марина" - Варна.

 За всичко това благодарим на Вас, скъпи приятели и сподвижници!

 

 

След София и Варна, Онкохематологичен център към УМБАЛ "Св. Георги"-Пловдив , е поредната спирка от кампанията ни "Коледа с мисия". За да бъдем полезни се опитахме не просто да дарим играчки, а да изразим нашата съпричастност към децата в нужда.

Катрин-9 години е едно будно, красиво и мило момиче, както всички деца там, обгрижвани от педагога Даниела Димитрова. Разделихме се без тъга и униние, защото вярваме, че за тези деца най-вълнуващите и прекрасни неща тепърва престоят. Благодарим за Вашата подкрепа и споделеност, приятели!

 

 

Катрин е слънчево и будно дете, което геройски преодолява трудностите в ежедневието. Надяваме се, че РLAYSENSE образователни игри ще стимулират детската любознателност и ще носят радост на децата. От сърце им желаем здраве и успех!

 

 

Мили приятели,

Благодарим Ви за подкрепата в дарителската кампания КОЛЕДА С МИСИЯ на PLAYSENSE.

За да усмихнем децата в нужда монтирахме играчки за стена в детски онкохематологичен център - УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив, което Ви споделяме. На 27 декември предстои да бъдат дарени играчките ни там.

Благодарение на Вашите интерес и съпричастност ще бъдат дарени играчки и на третия в България детски онко център-УМБАЛ "Св. Марина" Варна.

 

 

Споделяме с Вас част от писмото на Анна Андонова, детски психолог в центъра:

 

Здравейте Валери,

благодарим Ви за подкрепата и прекрасната инициатива " Коледа с мисия". Нашите деца с онкологични заболявания са герои. Въпреки трудностите с които ежедневно се сблъскват, с радост и любопитство се включват в заниманията и игрите. Стараем се заедно да създаваме радост и вълшебства и вярваме в тяхното бъдеще.

Всички играчки са много, които биха били полезни за развитието на децата:

Желаем Ви здраве и благоденствие! Весели празници!

Поздрави,

Анна