Коледа с мисия - важно е да си част!

20 ноември 2019

 

 

Каква е Коледата за екип, който работи целогодишно за радостта на децата, така че те да растат в развиваща среда, изпълнена с удивителни дървени играчки?

Е, отговорът е един - Коледа с мисия!

 

Ние вярваме в бъдещето на всяко дете. Водени от това, стартираме приготовленията за една вълшебна и чудновата Коледа. Защото Коледата е на всички. Както бъдещето е на всички. Време е да изразим подкрепата си за бъдещето на децата с онкологични заболявания и да сбъднем желанията им за Коледа.

 

Playsense стартира тази мисия, подарявайки първия чувал, с едни страхотни дървени играчки, на детските отделения от онкологичните центрове за лечение в градовете София и Пловдив. Освен че носят щастие и усмивки играчките на Playsense помагат на децата в развитието им и справянето с трудностите, които преживяват всеки ден. За подбора на играчките се съобразяваме с мнението на психолозите от детските центрове. Така децата получават и ще получават играчки, от които истински се нуждаят.

 

Но колко е един чувал с играчки за толкова много и изпълнени с очакване детски очи?

 

Мисията трябва да продължи - един чувал не стига!

 

Екипът ни реши, че на всеки 10 играчки, които ще се отправят към своя получател от нашия онлайн магазин, ще заделяме и по 1 играчка в поредния коледен чувал, който ще доставим под елхата в центровете за онкоболни дечица.

 

Избирайки коледен подарък от Playsense за Вашето дете, ставате част от Коледа с мисия, а ние ще се погрижим децата в центровете за лечение да получат своето коледно щастие и надежда под формата на пъстра занимателна играчка.

 

 

 

Всяко дете има нужда да повярват в него. И всяко дете има нужда от символичен подарък на светлия празник, за да очаква всеки следващ с нетърпение. Нека изразим заедно своята вяра в бъдещето на децата.

 

 

 

 ВКЛЮЧИ СЕ В МИСИЯТА - ИЗБЕРИ ИГРАЧКА ТУК:

 

Ранно детство

Конструктивни игри

Образователни игри

Сюжетно-ролеви игри

Игри за стена

Бебешки дрънкалки и залъгалки

Кендама играчки