Кинетичен пясък - 1кг

  • Марка: Relevant Play
  • Кат. номер: 51101
+ -
38,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Кинетичен пясък

 

Представяме Ви кинетичен пясък, който повлиява изключително добре върху когнитивното развитие на децата. Изключително забавна игра, която развива редица аспекти от детското мислене. Започваме с въображението - заниманията с тази играчка са изключително творчески насочени. Малчуганът с лекота може да създава различни фигурки, оформяйки песъчинките в различни форми. Освен това заниманията с играта се отразяват благоприятно върху фината моторика, концентрацията и действат успокояващо. Подходящо занимание е и за деца със специални потребности.

 

Кинетичен пясък за игра

 

Кинетичният пясък изглежда като мокър пясък, цветът му е същият, както и усещането при докосване. Съставен е от 98% чист кварцов пясък и 2% силиконов полимер. Полимерът е Polydimethylsiloxane (PDMS) е нетоксичен и незапалим, използва се в хранителната промишленост и в медицината. Няма вредни влияния върху човека и природата, с други думи - наистина безвреден полимер. Продуктът отговаря на директивите за безопасност на САЩ и ЕС.

 

Песъчинките са лесни за оформяне и моделиране, може да се играе върху маса или равна повърхност. В играта могат да се използват различни силиконови форми и предмети. Препоръчва се заниманията с този продукт да се извършват в закрити помещения. Не се разпилява и цапа. Не се мокри или смесва с други течности и субстанции. Ако случайно го намокрите, оставете го да изсъхне при ниска влажност и ще си възвърне изцяло структурата.

 

Забавна игра както за малките, така и за големите, подходяща за възраст от 3 до 99+ години. Тъй като се бори със стреса по забавен и занимателен начин. Има благоприятни въздействия при деца със специални потребности, аутизъм, нарушена концентрация и други подобни състояния. Чудесна покупка за цялото семейство. Можете да се забавлявате заедно, като пуснете на воля въображението си и творите всички причудливи и забавни фигурки, които Ви хрумнат. Неусетно ще се разтоварите от натруния стрес и психическа умора.

 

Кинетичен пясък на добра цена

 

Кинетичният пясък, който можете да поръчате онлайн или да купите от физически обекти на PlaySense, намиращи се в:

  • София – ул. "Цар Симеон " 55
  • София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center
  • Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

е качествена играчка, произведена в Швеция от фирмата Relevant Play. Kinetic sand е запазена търговска марка на оригиналния продукт. Предлагаме Ви качествен и безопасен артикул на изключително добра цена. Чудесна идея за подарък за Вашето дете или за друг малчуган. Идеята е нестандартна и със сигурност, ще предизвика приятни емоции и забавни мигове. Поръчайте онлайн с доставка до 3 работни дни!

 

Ако този артикул Ви е харесал, разгледайте и други подобни интересни предложения в категорията “Конструктивни игри” на онлайн магазина за дървени играчки PlaySense!

 

Впуснете в нашия свят на забавни игри! Очакваме Ви с нетърпение и във физическите ни магазини, за да поиграем заедно!