RECORD H1 - TONBOGIRI X RCP

  • Марка: Kendama Europe
  • Кат. номер: 3904
+ -
99,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на Японската Кендама TONBOGIRI X RCP

Кендамата Record H1 - TONBOGIRI X RCP е произведена от естествено дърво, покрита със специална боя. Тамата е от твърда дървесина и се състои от няколко вида различни вида специална дървесина. Основата на H1 Kendamas е от кленово дърво.

 Не само правите линии помагат при проследяването на Тамата, но и точката отгоре. При избора на дървесина ние не само избрахме най-красивите и здрави видове дървесина, но преди всичко се уверихме, че са най-добрите видове дърво подходящи за игра.

Серията H1 Records е кръстена на исторически легендарни японски мечове. Тези стари шедьоври са правени от майстори на мечове. Срещата на майстора на меча и меча често ставали причина за епично събитие в историята.

Record Kendamas са проектирани в сътрудничество с технически инженери, за да представят на пазара Kendama с най-добрите характеристики на игра.

Технически спецификации:

  • Перфектен баланс чрез технически прогрес
  • По-лесна игра чрез уголемени чаши 
  • Повишена безопасност и контрол на шиповете, поради променения диаметър на отвора на топката и ъгъла на влизане.  
  • По-здрав дизайн за сигурно захващане.

Магазин за детски играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още интересни продукти от същата категория,посетете категория "Кендами".

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!