Играчки за бутане и дърпане

Ако вашето малко дете прави първите си неуверени крачки и се учи да ходи, време е да му вземете дървена играчка за бутане. Тя помага на малчугана Ви да усъвършенства своите умения за ходене. С нейна помощ той ще може да обикалят из целия дом свободно, без да се придържа и подпира за мебелите. Дървените буталки помагат на Вашето бебе да развие основни умения като координация, сила и баланс, които ще го направят по-уверено в своите способности за ходене.

Прочети още

Това е удобен начин, с които да помогата на Вашето малко момче или момиче да се развива самостоятелно. Няма да е необходимо през цялото време да държите детето за ръка, за да върви. Вместо това, то ще изпозлва своята буталка или проходилка, за да се придвижва и да играе. Тъй като нуждите на всеки са различни, можете да продължите и да изберете каквото е подходящо за Вашето детенце.

Дървени буталки

Малките се забавляват безкрайно, като изследват нещата, които се търкалят и движат. 

Те намират това за още по-мотивиращо, когато именно те са инициатори на това движение. Дървените играчки за бутане са идеално пригодени с цел да подпомагат малчуганите да се научат да ходят и развиват координацията на телата са. Playsense предлага буталки под формата на забавни животни, които не само стават истински спътници.

Те имат интересни ефекти или движения, за да предизвикват любопитството на малчуганите. Насърчавайте Вашето мъниче да се движи! Изградете основни двигателни умения, сила и координация с нашата колекция от дървени играчки за бутане! Децата от 1 до 2-годишна възраст се радват на възможността да ходят, бутайки любимите си предмети наоколо.

Буталки за прохождане

Дървените играчки за бутане помагат на Вашето бебе да развие важни умения, като баланс, сила и координация. Това не само ще им помогне да се научат да ходят, но и ще станат по-уверени в своите способности за вървене.

Започнете с проходилка. В началото може да се нуждаят от Вашата помощ и мека пелена, омекотяваща падането. Изправете бебето си и поставете ръцете му върху дръжките на проходилката. С практика съвсем скоро то ще започна да се разхожда само.

Много играчки за бутане приличат на предмети, които бебето Ви вижда като колички за пазаруване, косачки за трева или прахосмукачки. Те ще се радват, мислейки че помагат, което подхранва въображението им. Много буталки за прохождане имат вградени образователни или стимулиращи игри.

Дървени играчки за бутане от Playsense

Пазарувайки в Playsense може да бъдете сигурни, че ще купите подходящата според възрастта играчка за бутане. С толкова много налични варианти, които предлагаме, изборът на най-добрата за Вашето дете е лесна задача. Всички те помагат за бързо развитие по отношение на социалния, умствения и физическия растеж на хлапето.

Винаги помнете, че малчуганите не трябва да ги използват без Ваш надзор. И дори да са под наблюдение, никога не им позволявайте да се движат близо до стълби, камини или други потенциално опасни препятствия във Вашия дом. Никога не се знае кога мъника Ви ще реши да се превърне в спринтьор и да хукне изведнъж.

марки
Подреди по