Идеи за детски коледни подаръци

Идеи за детски коледни подаръци

14 май 2021

Коледа е вълшебна в детските очи най-вече заради купищата играчки под елхата. Месец преди прекрасния семеен празник, малчуганите тръпнат в очакване, пишат писма до Добрия старец с най-невероятни и причудливи желания. Те мечтаят и сънуват подаръци, които често са “опаковани” в смели фантазии. 


Изборът на коледните подаръци за деца обаче е истинско предизвикателство за възрастни. Седмици преди празника, родителите хукват да обикалят молове и магазини, не спират да ровят с часове в интернет и да търсят идеи за подаръци за Коледа, само за да да открият мечтаната изненада за техния малчуган. Опасенията да не го разочароват са големи. 

 


Възрастните са притиснати не само от желанията на децата, но и от сравненията какво са поръчали и чакат техните връстници. Това е времето, когато родителите са подложени на сериозно изпитание и се боят, че ако не се справят със задачата, авторитетът им в детските очи може да се пропука.


В тази статия сме ви подготвили няколко интересни предложения за коледни подаръци от Playsense, с които можете да направите своя избор една идея по-лесен и да гарантирате щастието на вашия малчуган. 


Какво е добре да направим, преди да изберем подарък за Коледа на дете?

  • Подаръкът да е траен и да се ползва дълго време от детето
  • Да има образователна и занимателна функция
  • Не е нужно да е непременно скъп
  • Да е качествен, за да не се поврежда и чупи
  • Да е екологичен и безопасен


От посочените характеристики става ясно, че вие като родители е добре да подготвите предварително малчуганите какво е хубаво и полезно за тях, кой е идеалният коледен подарък, а не да се предадете пред техните капризи, и неизпълними желания. 

 


Коледни подаръци за момичета

 

Playsense предлага чудесни идеи за подаръци за рождени и имени дни, и за подаръци за Коледа за момиче. Голямото разнообразие от тематични комплекти в нашия каталог са идеално решение за празнична изненада. Особен интерес предизвикват комплектите за нанизване на мъниста и дребни елементи на шнурчета, които могат с часове и дни да захласнат малката госпожичка да изработва гривни, гердани, обеци и аксесоари за косата. Комплектите стимулират детското въображение, сръчност и увереност, и творческите способности. Качествено изработени, екологични и пъстроцветни, те са прекрасно решение за занимание и интерес у момиченцата дълго време. Подходящи са за деца над 3-годишна възраст. 

 


Всички малки момичета се вълнуват от гримовете на мама и от желанието също да станат красиви като нея. Когато малката госпожичка открие козметичен комплект, красиво опакован под елхата, ще засияе от радост. В съвсем малка възраст използването на гримове и макиаж е неподходящо, но в Playsense сме се погрижили за ефектна симулация чрез куфарчето с дървени аксесоари козметичен комплект. 

 


За коледни подаръци за момиче са подходящи още медицинските комплекти, чрез които децата от малки опознават лекарската професия. Източник на вдъхновение и многочасови занимания е и дървеният детски куклен театър с магнити. Той включва фигурки на персонажи и декори от 4 любими детски приказки и кратък текст на английски език. Подобен подарък би стимулирал децата да разпределят роли, да научават и комбинират сюжети, да общуват с други връстници, да се развиват емоционално и не на последно място - да научат думички от чужд език в съвсем малка възраст. 

 


Коледни подаръци за момчета


Идеите за подаръци за Коледа за момче са безкрайни, но кои от тях ще зарадват малчуганите и кои наистина са забавни и смислени? Колко от коледните подаръци след дни продължават да задържат вниманието на момченцата и колко от тях не се чупят или повреждат бързо? В Playsense не правим компромис с качеството - нашите играчки са масивни от екологичен материал - дърво, дълготрайни и с оригинален дизайн. 


Предлагаме разнообразен избор от идеи за подаръци за най-вълшебния празник Коледа. Дървените конструктори са класически решения за игра при момчетата. Те съдържат различен брой елементи, които дават възможност на малчуганите да творят и да развиват въображение и конструкторска мисъл. Децата опознават геометричните фигури, съединяват, разглобяват - развиват се още фината моторика и сръчност. Детето с часове изработва причудливи конструкции, като развихря без предел фантазията си. Не на последно място, играта има и комуникативна функция, дава възможност за общуване с връстници.

 


Дървени комплекти, тип “строител” се предлагат и тематично: дървен строител - Ферма, дървен строител - Джунгла, дървен строител - Замък, дървен строител - Азбука. Те развиват творчески децата, като към всеки комплект е включена и цветна книжка с примери, и модели на строеж.

 


Куфарчетата с инструменти веднага ще грабнат вниманието на момченцата, още щом извадят подаръка под елхата и го разопаковат. Малкият мъж ще научи повече за техниката и ремонтите, ще се подготви да помага на татко като домашен майстор. Такъв тип комплекти са и дървена работилница, колан с инструменти и др. Тези артикули развиват сръчност, умения и любознателност у детето. 

 


Коледни подаръци за бебета


Коледните подаръци за бебетата трудно биха могли да са по-различни от ежедневните аксесоари, с които забавляваме и стимулираме умственото и физическото развитие на малкото човече. Пъстрите и звънливи бебешки дрънкалки се предлагат в широка гама в Playsense. Някои от тях са снабдени и с клипс биберон залъгалка. Хубавото на нашите предложения е, че са качествени, изработени от дърво и най-вече безопасни. Няма риск да се счупят и парченцата да наранят мъника. Те са покрити с нетоксични бои и са доказано безвредни по европейската норма EN71. Дрънкалките и залъгалките в активни цветове развиват сетивния и емоционален свят на бебето.

 


Дървени играчки с животни също са чудесен подарък за бебе за Коледа. От мъничко в съзнанието му ще се запечата изображението на куче, коте, крава, жабка, конче, лъвче, мече, патенце и др. Пъстри и с оригинален дизайн, те задържат вниманието на бебето, развиват неговите сетива. И музикалните играчки са много подходящи за подарък за Коледа за деца на възраст от 0 до 2 години. Такива са различни музикални кутии, музикални кубчета, ксилофони. 


Купи детски коледни подаръци от Playsense


При нас имате богат избор от детски коледни играчки за различен пол и възраст. Коледните играчки, макар и празнични, е добре да имат образователна функция, да стимулират детското развитие. Практични, здрави и качествени, да поддържат вниманието на детето и да го забавляват с часове. В Playsense сме насреща, за да изберете идеалния подарък за Коледа!


Предлагаме чудесни решения за ефектни играчки за дълготрайна употреба, които са екологични и безопасни - изработени от дърво, с безвредно покритие - бои и лакове, които отговарят на световни стандарти. Разгледайте нашия електронен магазин, за да направите най-добрия избор! Предлагаме различни играчки, съобразно бюджета, с който разполагате. 

 


Ако ни се доверите, със сигурност вашите малчугани няма да бъдат разочаровани, а напротив - щастливи и въодушевени. А Коледа наистина ще се превърне във вълшебство за тях!


Заключение


Свързваме Коледа с празнична елха, вълшебства и подаръци. Изборът на подарък за дете за Коледа е трудна мисия, но става напълно изпълнима и то с голям успех, ако се доверите на Playsense. Чрез нашите атрактивни предложения вашите малчугани ще получат качествени и безопасни играчки, с оригинален дизайн и с възможност да придобият нови умения, и да се занимават с часове.