Голяма дървена писта VIGA

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50981
+ -
62,00 лв.
Характеристики
Характеристики

 Представяме ви впечатляващата Голяма дървена писта от Viga Toys - една от най-забавните и разнообразни играчки за вашето дете.

Тази голяма дървена писта е идеалният начин да предоставите на вашето дете безкрайни часове на забавление и създадете вълнуващ свят на игри с колички. Изработена с висококачествени материали и със специално внимание към детайлите, пистата предлага реалистичен дизайн и множество различни елементи, които гарантират разнообразие и забавление при играта.

Голямата дървена писта от Viga Toys е не само забавление, но и образователна. При играта с нея, децата ще развиват координацията на движенията, прецизността и логическото мислене. Те ще изучават причинно-следствените връзки и ще развиват техните умения за проблемно решаване, като търсят оптимални пътища за количките си.

Всички продукти от Viga Toys са изработени от безопасни и екологични материали, които са подходящи за деца. Те отговарят на всички стандарти за безопасност и качество, което гарантира спокойствие на родителите и безгрижно забавление за децата.

Не чакайте повече! Поръчайте Голямата дървена писта от Viga Toys и подарете на вашето дете страхотно преживяване със създаването на собствен свят на колички и приключения. Нека децата се наслаждават на безкрайни игри и забавни състезания с тази уникална дървена писта от Viga Toys!

Голяма дървена писта от Viga Toys притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGA Toys за България.

 

Можете да я откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на дървената играчка Car Slider by Viga

  • 370х350х100мм
  • Тегло: 0,95 кг.

 

Размер на голямата дървена писта:

 

  • 370х350х100мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г. и от 1 до 3 годишна възраст“ и „Дървени колички“.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!