Голям дървен крокодил за стена

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 50346
+ -
425,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на големият дървен крокодил за стена

 

Иновативна игра за монтаж на стена, която се състои от 5 различни, отделни модули. Монтирани последователно изграждат силуета на голям крокодил. На всеки един от тях има забавни игри. При завъртане на зъбните колела детето с изнената установява, че очите на крокодила се въртят. На дървената глава са изрязани два прореза с различни лабиринти, всяка от които завършва със свой водач кръг и триъгълник. Детето ги прокарва по линията от началото до края. Те наподобяват зъбите на крокодила. Пособието подготвя ръката за писане. Централната игра представлява лабиринт с пътечки и указани със синьо и червено начало и край. Детето придвижва топчето през лабиринта чрез въртене на сферата. Средният модул съдържа ксилофон, дървено гуиро и огледалце за забавление. Към лабиринта с цифри има 2 магнитни пръчици, с помощта на които детето придвижва и отброява съответен брой топчета. Опашката съдържа 3 телени спирали с дървени топчета за фината моторика.

Тази мултифункционална игра е изключително подходяща за училища, детски градини, обучаващи центрове и обществени места. На нея могат да играят едновременно няколко деца и да споделят своите емоции.

В картонената опаковка има упътване и крепежни изделия за лесен монтаж.

 

Дървеният крокодил притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Производител: VIGATOYS

Вносител: ВАЛАНИ Трейд ООД, официален дистрибутор на VIGATOYS за България.

 

Можете да го откриете в магазин PLAYSENSE на ВАЛАНИ Трейд ООД:

София – ул. "Цар Симеон " 55,

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7 /срещу Куклен театър/

 

Размери на големият дървен крокодил за стена:

 

1870х610х15мм

Тегло: 9,5 кг.

 

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 0 до 1г.от 1 до 3 гот 3 до 5 годишна възраст“ и "Играчки за стена".

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!