Евтини дървени играчки

Ние вярваме, че всяко дете заслужава шанс да се развива правилно. Именно за това предлагаме евтини дървени играчки, които няма да изпразнят джоба Ви. Ниските цени в Playsense са приемливи, дори за родители с ограничен бюджет.

Дървените играчки никога не излизат от мода и се предават от поколение на поколение, защото за разлика от пластмасовите, са здрави. Има много причини поради, които те са по-добри не само за Вашето дете, но и за околната среда.

Прочети още

Те са по-трайни , биоразградими и се правят от масивна дървесина. Качествените продукти не съдържат PVC, фталати или подобни химикали, използвани при пластмасовите. Строгия качествен конторл гаранатира липсата на всякакви вредни бои за оцветяване.

Евтини дървени играчки от Playsense

Playsense е търговец, който е силно ангажиран да предлага евтини дървени играчки, които са безопасни и качествени. Ако имате малки деца, вероятно сте се запознали доста добре с детските магазини. Знаете всички, от обектите на големите вериги в моловете и търговските центрове, до малките, квартални магазинчета. 

Може би сте забелязали и изключителната разлика в цените между по-големите вериги и бутиковите работилници. Нашите продукти се изработват от масивна дървесина, използвайки безвредни за здравето на детето бои, лепила и покрития. 

Те се тестват за безопасност и качество и се търсят начини за намаляване на стреса върху околната среда и нашата планета. Playsense продава на ниски цени, въпреки високите стандарти, които спазва за качество и безопасност.

Дървени играчки на изгодна цена

Playsense предлага широка гама от евтини дървени играчки, които отговарят на различни възрасти и интереси и със сигурност ще намерите подходяща за Вашето дете. Те винаги са били част от детството, много преди появата на синтетични материали и електронни игри.

Повечето традиционни модели се предават от поколение на поколение, събуждайки мили спомени от детството. Те са чудесен избор, защото са екологични, издръжливи и безопасни. Освен това са прости, готови за игра и лишени от сложностите, които характеризират вдъхновените от технологията игри. 

През 2015 година ежегодното проучване на TIMPANI установява, че обикновеният касов апарат от дърво постига добри резултати в категорията за творчество. Освен това е предпочитан както от момчетата, така и момичетата от различн социална класа.

Онлайн магазин за дървени играчки

Нашата широка гама от евтини продукти съдържа всичко необходимо, за да развива детето Ви важни умения и да трупа знания. Онлайн магазин Playsense предлага евтини дървени играчки - образователни, конструктивни, сюжетно-ролеви, за ранно детство, кендами, дрънкалки и залъгалки. Пазарувайте от нашия онлайн магазин евтини детски игри и пособия изработени от дърво.

Защо да купите от нас?

Още от стартирането си Playsense помага на родителите да намерят евтини дървени играчки за бебета, малки деца и много други възрастови групи. Ние поддържаме ниски цени, за да може всеки родител да осигури необходимото на детето си. В нашия напълно снабден онлайн магазин има всичко необходимо и дори повече, без значение какво търсите.

марки
Подреди по