Дървен строител VIGA с 48 дървени блокчета

  • Марка: Viga
  • Кат. номер: 59166
+ -
157,00 лв.
Характеристики
Характеристики

Описание на дървения строител VIGA с 48 дървени блокчета

Добре дошли във Вига Тойс, където забавлението се слива с образованието!

Представяме ви дървения строител VIGA с 48 дървени блокчета - невероятна дървена игра, която ще запали въображението на вашето дете и ще го провокира да изгражда свои собствени светове.

Този набор от 48 части е създаден с внимание към детайла и внимателно изработен от висококачествена дървесина, за да осигури забавление, което ще продължи години наред. Всеки блок е нежно шлифован, за да е безопасен за вашето дете и удобен за хващане.

С дървения строител VIGA с 48 дървени блокчета вашето дете ще се научи да мисли пространствено и креативно, докато изгражда разнообразни структури като кули, мостове, къщи и дори цели градове. Свободата за изразяване на собствени идеи е безгранична, като децата могат да използват блоковете, за да създадат собствени истории и приключения.

Дървеният строител VIGA с 48 дървени блокчета е не само забавна играчка, но и важен инструмент за развитие на моториката, координацията и сътрудничеството. Вашият малчуган ще учи да строи и да се наслаждава на успешното постижение, докато развива въображението си и осъзнава значението на търпение и настоятелност.

Не се колебайте - доверете се на дървения строител VIGA с 48 дървени блокчета от Вига Тойс, за да предоставите на вашето дете безкрайни часове на забавление и образование.

Препоръчва се за детски градини, центрове за развитие и училища.

Дървеният строител VIGA с 48 натурални блокчета притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71

Производител: VIGA Toys

ВАЛАНИ Трейд ООД е официален дистрибутор и вносител на VIGA Toys за България.

 

Продуктът можете да откриете в магазин PLAYSENSE на адрес:

София – ул. "Цар Симеон " 55

София – бул."Черни Връх " 100, Paradise Center

Пловдив – ул."Христо Г. Данов" 7

Размери на детския строител с 48 дървени блокчета:

 

400х290х75мм

 

Магазин за детски дървени играчки Playsense предлага широк асортимент от играчки за вашето дете. За още подобни продукти, посетете „Дървени играчки от 1 до 3 г., от 3 до 5г. и от 5 до 7 годишна възраст“ и "Дървени кубчета"

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!